Оборотомера танцува ламбада. Ламбадата свърши.
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Оборотомера танцува ламбада. Ламбадата свърши.
Хора преди няколко дни си направих един ташак с една вектра просто си поиграхме на бързи и яростнни. Постоях на 4000 оборота така едно един километър щотот неможях да изпреваря шибания автобус 83 е както и да е. Поседях така малко време и като спрях оборотомера чукна 0 обаче колата си работиперфектнно обороти спокойни колата си върви. Подавам гас развинтва се и оборотомера и той. След това я оставям на празен ход и ламбадата започна. Ту 900 ту 1500 няколко пъти на 0, А оборотите на ДВГто стабилни. Кажете сега от къде идва грешката. Данке предварително.
Последна промяна от Fripon_X на Пон 13 юли 2009 8:13, променено общо 1 път.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Re: Оборотомера танцува ламбада.
Achim Lauritzen написа:Оборотомера взима сигнал от клема 1 на бобината на запалването,кабела е червено-черен,може да си го провериш.
Това е за Голф 2 обаче.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега няма да е лошо да дадеш повече инфо за колата,мотор,година ,моно ,карбуратор!!!ЗАГЛАВИЕТО НАПРАВО МЕ УТРЕПА

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
МК 2 1.8 16в КР Механична спринцовка. Ако друго ви интресува питайте и молявисе не ми предписвайте да махна номерата и да сложа друга кола посредата 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Оборотомера танцува ламбада. Ламбадата свърши.
Колеги ламбадата свърши. Вързах му кабелите и обротомера беше обуздан.
Да поясня на бубината (както аз както и други колеги предполагаха) не ми даваше добър контакт на една от буксичките. По путах поръчках натисках ръчках и всякви такива и сичко се оправи. Но се пак ще се води при Доктор Хаус да я диагностицира (Говоря за Боби).
Да поясня на бубината (както аз както и други колеги предполагаха) не ми даваше добър контакт на една от буксичките. По путах поръчках натисках ръчках и всякви такива и сичко се оправи. Но се пак ще се води при Доктор Хаус да я диагностицира (Говоря за Боби).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”