pcmci card Що е то
-
- Автомобил:
- Двигател:
pcmci card Що е то
Привет на колегите.Купих едно LCD TV кото има слот за тази карта но аз незнам за какво служ.Просто съм любопитен.Ще се радвам ако някои ме осветли по въпроса.Благодаря!
Последна промяна от musura на Пон 13 юли 2009 21:59, променено общо 1 път.
Причина: редакция на заглавието
Причина: редакция на заглавието
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: pcmcia card Що е то
В случая, с тези карти на ЛЦД ТВ, мисля че са за декодер карта за цифрова телевизия. Т.е ако си пуснеш цифров сигнал, теоретично може кабела да влиза директно в ТВ, без допълнителния декодер и допълнителното дистанционно, а в този слот да се вкара декодер картата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тв то има DVB/C-T / бих искал да зная дали мога да я използвам за флашпорт за да разглеждам снимки;клипове;филми и др.Ще трябвали допълнителен софтуер и такива неща.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
телевизора няма ли си книжка ...там ако пише ние няма защо да гадаем ?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
В този порт се поставя декодер за цифрова телевизия - ако тунера ти е DVB-T - слагаш декодер за ефирна цифрова телевизия (безсмислено за момента). Ако е DVB-C - слагаш декодер за кабелна цифрова телевизия. Кабелните оператори продават такива декодери за тяхните програми. Примерно на Кейбълтел декодера струва 100 лева и предимството е, че не слагаш допълнителен цифров приемник до телевизора и работиш само с едно дистанционно.
Също така, този порт не може да го ползваш за нищо друго освен изброеното по-горе.
И честит телевизор.
Също така, този порт не може да го ползваш за нищо друго освен изброеното по-горе.
И честит телевизор.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:.. Кабелните оператори продават такива декодери за тяхните програми. Примерно на Кейбълтел декодера струва 100 лева .
На евроком ги раздават безплатно.Само да си с договорче ,за поне годинка.След това си го взимат,разбира се

п.п.
Не ми е ясно,как може да си вземеш нещо,без да си погледнал какво има.Отделно,че има инструкция към него,която явно е прекалено дебела,зада се прочете и научи незнайното

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: pcmci card Що е то
Благодаря на колегите които се включиха тва верно е за декодер карти намерихго и томчето което дават с тв.то но вече бях пуснал темата.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”