Избор на касетофон с USB до 250лв?
Re: Избор на касетофон с USB до 250лв?
Вземам да клоня към сонито.Вече ходих на 5-6 места кадето продават касетофони и все греда.
Добре поне пишете кой от двата модела на сони (434 или 620) е по добър и защо.Утре отивам да копувам.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Мен, този модел http://i.caraudiobg.com/index.php?page= ... t&Itemid=5
е много добър,един приятел си го донесе от Франция,че вчера цял ден си играх да му го монтирам,и тонколони и други щуротии.Та,това е много добро,кристален звук,чисти дизайн,лесно меню-както ти трябва повече.
На мен ми трябва помощ
viewtopic.php?f=12&t=153984&view=unread#unread
е много добър,един приятел си го донесе от Франция,че вчера цял ден си играх да му го монтирам,и тонколони и други щуротии.Та,това е много добро,кристален звук,чисти дизайн,лесно меню-както ти трябва повече.
На мен ми трябва помощ

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
И аз съм намислил полкупка на нещо ново с УСБ. Така и не казахте Pioneer-a и Kenwood-a имат ли Quick browser, защото при Сони това е страшно удобно. Този Pioneer май няма копчета за запаметяване на радиата или? За JVC какво мислите, гледах едни нови модели, цените им бяха около 250 лв и имаха смяна на цветовете на дисплея и копчетата?
- bucata88
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ваобще не ги мисли тия sony, kenwood, blaupunkt имал сам и 4те марки сички ми ги окрадоха последното ми беше pioneer на старата кола.Беше най ефтиния вазможен pioneer като го взимах, е такова качество на звука дето вадеше тия другите марки може само да си мечтаят.Тоя mosfet осилвателя си е тяхна разработка, като го зех беше за около 190лв, за сравнение нямаше kenwood-и с mosfet под 300лв.Горещо ти прпорачвам pioneer особенно ако имаш хубави колони ше се накефиш на звук.Успех с избора.
- Outfeed
- Автомобил: VW EOS
- Двигател: TSI
Здравейте и от мен. Искам да се включа в тази тема, като имам един МНОГО важен въпрос, на който немога да намера коректен отговор от хора с впечатления.
Понеже стария CD Player в колата ми (някакъв модел Pioneer) няма USB порт съм се спрял на този player:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/p ... lScenario=
Та ВЪПРОСЪТ който толкова искам да питам е: със до колко гигабайта размер на паметта на флашки могат да работят player-ите със USB порт???
Честно казано бих се зарадвал ако разбера, че с едни 6-8 GB може спокойно да оперират средния клас player-и.
Понеже стария CD Player в колата ми (някакъв модел Pioneer) няма USB порт съм се спрял на този player:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/p ... lScenario=
Та ВЪПРОСЪТ който толкова искам да питам е: със до колко гигабайта размер на паметта на флашки могат да работят player-ите със USB порт???
Честно казано бих се зарадвал ако разбера, че с едни 6-8 GB може спокойно да оперират средния клас player-и.

- feikot
До модела на плеъра е,но предполагам 4, в най-добрия случай 8 ще работи
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
111 го има изложен в Технополис. Ако имащ голяма флашка и се притесняваш дали ще тръгне що не питаш дали може да я пробвате на мострата
. Ония ден взимаш чанта за 20лв за фотоапарат, който струва 1000 и нямаха против да извадят мострения да мерим с него.

- feikot
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/p ... 9&cpgnum=1)/.do?productguid=DEBA5773BEEEC3F1A90A002481B479E977F7BA565ABCE649A895337FA138844C&productarea=DEBA5773BEEEC3F1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario=
На мен тоя ми легна нещо на сърцето.За Б5 2000 год
На мен тоя ми легна нещо на сърцето.За Б5 2000 год
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
За мен най-правилният вариант е Пайнер с USB. Не съм гледал скоро какво предлагат, но до 250 със сигурност има. Аз съм с по-стар Пайнер, без тази екстра и е прекрасен. Съмнява ме с USB-то да се улеят 

- Outfeed
d1daka написа:http://avitel-bg.com/for_the_mobile/cd_players/deh-3200ub/ Твоят плеър е тук!
Мда, колебаех се межди този PIONEER и ALPIN-а, но в крайна сметка днес направих избора си.

Взех ALPINE-a.
Между другото някъде четох из подобните теми за възможността в Технополис да ти монтират авто плеър, който закупуваш - е, тук във Враца не е така! Не предлагат тая опция. Но и няма нищо сложно в свързването (след навлизането на евро буксите).

- feikot
И след липсата на печат върху гаранционната ти карта от оторизиран сервиз.Ако нямаш такъв и си си го монтирал сам... считай че нямаш гаранция,ако нямаш приятел който да ти удари печат.То че е направено за олигофрени е така,но си има изисквания.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На скоро монтирах един Панасоник на Астрата на комшията купен от Техномаркет. Относно печат в гаранцията - беше сложен още в магазина 

- Outfeed
radi_nrj написа:На скоро монтирах един Панасоник на Астрата на комшията купен от Техномаркет. Относно печат в гаранцията - беше сложен още в магазина
Именно, на този дето взех сега също! Направо сложиха печата, като оправяха гаранционната карта!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”