zagorql написа:е колега не си личи толкова освен товабялото но е ништо сравнение с моито
Не си личи дееба щот не се вижда добре,ма ако го видиш на живо ще видиш че си се чижда,ели па да пия една ракия става огнено червено

zagorql написа:е колега не си личи толкова освен товабялото но е ништо сравнение с моито
zagorql написа:аз сега си взех някав мехлем контратубекс да видим какво ште стане
Прекрасно лекарство! Преди години имах големи белези от изгаряния, почти се заличиха благодарение на контрактубекс-а. Помага, но трябва да бъдеш упорит.
MITKO_DVD написа:Колеги и колежки питането ми е следното требе да се лекувам след едно доста сериозно изгарянеи чувам доста отзиви за някъв мехлем приготвян по руска рецепта от жена която живее в Костинброд,много колеги и пациенти от пирогов казаха че бил ефикасен ,па лекарите там ми казаха да не се занимавам с глупости.Имали някой от вас опит с това и по точно наблюдение.
Предварително ви благодаря за сериозните отговори
П.С. Темата е сериозна ще помоля без спам
JO_MASTERA написа:Здравейте, някой има ли представа от къде може да се закупи този Костинбродски мехлем ? Трябва ми за зарастване на операционен разрез. Благодаря.
JO_MASTERA написа:...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта