не съм горд собственик на поло
не съм горд собственик на поло
имам поло 2000 година 1.4 бензин 16v,относно избора се доверих на зет ми...механик.изобщо не ме кефи това поло...за една година смених 3 пъти масло а ве4е гарнитура на главата и маслена помпа...да го продавам ли? а,ми и липсвали решетки на картера,верно ли не са важни
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: не съм горд собственик на поло
Може пък и да не си случила на механик ,Мацко!След смяна на гарнитурата на главата какво е положението?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Много сериозни ремонти... тоя механик явно не го бива.. и кое не те кефи на полото ?! Що не си купиш един мерцедес ?
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
..а защо не Ferrari 

така е с бегачките, карани безпощадно и поддържани безогледно
мног много трябва да се внимава при избора им
мног много трябва да се внимава при избора им
- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Какво се заяждате с момичето. Нищо не продавай. Един основен ремонт с малко повече средства и ако го караш нежно ще е вечно.
Последна промяна от kojuharov на Пет 03 юли 2009 8:42, променено общо 1 път.
ми дат4ика за маслото се разпююка пак на втория ден след ремонта...сега ми смениха маслената помпа
още не съм я взела от майстора ве4е ме е страх да я карам да не се разсвети пак нещо
още не съм я взела от майстора ве4е ме е страх да я карам да не се разсвети пак нещо
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kojuharov написа:Какво се заяждате с момичето. Нищо не продавай. Един основен ремонт с малко повече средства и ако го караш нежно ше е вечно.

- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
По повод оплакването на дамата аз пък трябваше да сио внеса членската вноска миналия месец, но малса, ремъци и ролки и заплатата беше парирана - ТУШЕ - дано този месец успея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
гисинева написа:имам поло 2000 година 1.4 бензин 16v,относно избора се доверих на зет ми...механик.изобщо не ме кефи това поло...за една година смених 3 пъти масло а ве4е гарнитура на главата и маслена помпа...да го продавам ли? а,ми и липсвали решетки на картера,верно ли не са важни
Да продавай ,но си купи дизел,няма нищо общо с това ,аз досега съм карал на бензин ,газ ,но вече няма никога да си купя такава кола .Само дизел и то поло.И да не се излъжете да си вземете 1.4 двигател,само 1.9,забравяш за бензиностанции.Късмет.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
stivenj написа:гисинева написа:имам поло 2000 година 1.4 бензин 16v,относно избора се доверих на зет ми...механик.изобщо не ме кефи това поло...за една година смених 3 пъти масло а ве4е гарнитура на главата и маслена помпа...да го продавам ли? а,ми и липсвали решетки на картера,верно ли не са важни
Да продавай ,но си купи дизел,няма нищо общо с това ,аз досега съм карал на бензин ,газ ,но вече няма никога да си купя такава кола .Само дизел и то поло.И да не се излъжете да си вземете 1.4 двигател,само 1.9,забравяш за бензиностанции.Късмет.
Спорен е момента.... И на дизеляка като дойде ред да се сменя съединителя, опааа ама и маховика, иииии... земи тия 1200 лева ... а си имат и други заеблежки тия 1,9 дизял
-
- Автомобил:
- Двигател:
На въпроса на дамата, преди да е купила полото трябваше добре да си направи сметката че:
1.колата не е просто предмет който само се използва,а към него има и разходи които са си нормални и задължителни и мерцедес да си купи пак трябва да си сменя маслото (+ това и на тях им се прецаква гарнитурата и помпата).Шанс!!!
2.избора на малка кола предполага и малки разходи,но щом е втора употреба колата никой не може да ти каже, че е безупречна
3.Колата е добър избор комфортна,икономична,маневрена.
4.Щом е механик зет ти не ти ли прави някви отсъпки като ти прави евентуални ремонти
1.колата не е просто предмет който само се използва,а към него има и разходи които са си нормални и задължителни и мерцедес да си купи пак трябва да си сменя маслото (+ това и на тях им се прецаква гарнитурата и помпата).Шанс!!!
2.избора на малка кола предполага и малки разходи,но щом е втора употреба колата никой не може да ти каже, че е безупречна
3.Колата е добър избор комфортна,икономична,маневрена.
4.Щом е механик зет ти не ти ли прави някви отсъпки като ти прави евентуални ремонти
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
гисинева написа:ми дат4ика за маслото се разпююка пак на втория ден след ремонта...сега ми смениха маслената помпа
Пробва ли да смениш датчика, моя светеше постоянно, два ппъти доливах, без да е необходимо и накрая си купих нов датчик...
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
вероятно нищо не е проверила.. и съм на 99% сигурен, че маслената помпа най-вероятно не е била за смяна. Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко
- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”