Rat Style - снимки
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Rat Style
То от там се започва 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Още от много време съм забелязвал по интернет , голфове с такава визия ( нареченият " Рат Стил" ) но до тогава не знаех за какво става на въпрос . След като вече разбрах , и се чудех , дали няма да ми отива и на мене да сложа на голфето един капак изжулен и ръждив за някои събор , или просто така , да си покарам някои друг ден , обаче без да го лакирам , така сам ще се увеличава тунинга ако мога така да го нареча . При опелите е вече друго , те просто несиго искат , но то пак си става
Колегата питаше , с какво се шкури капака за да стане в това състояние ( или които какъвто детайл реши да прави такъв де ) ами само ти трябва един ъглошлаиф под ръка и един диск със шкурка Р60 , Р80 или които с каквато прецени
Въпрос на вкус , но според мен си заслужава да се направи , малко разнообразие . Пък и така ще изпъкваме пред всички
Може и събор на " Рат Стил " да направим , кои знае ... 

Колегата питаше , с какво се шкури капака за да стане в това състояние ( или които какъвто детайл реши да прави такъв де ) ами само ти трябва един ъглошлаиф под ръка и един диск със шкурка Р60 , Р80 или които с каквато прецени

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Последните две снимки си личат от километри,че нямат нищо общо със този стил, даже бият малко към един друг
За да си позволиш, да развалиш даден детайл, според мен, трябва да си изпипал друг. Тогава си личи,че колата е поддържана и тази ръжда, не е случайна там. Друг е въпроса,че са много малко тези,които ще го разберат.

За да си позволиш, да развалиш даден детайл, според мен, трябва да си изпипал друг. Тогава си личи,че колата е поддържана и тази ръжда, не е случайна там. Друг е въпроса,че са много малко тези,които ще го разберат.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както се казва трябва Ръждата да е КОНТРОЛИРАНА!! за разлика от опелите де

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
ANDREYO написа:Както се казва трябва Ръждата да е КОНТРОЛИРАНА!! за разлика от опелите де![]()

- HOMEP OCEM
- Автомобил:
- Двигател:

Това минава ли за този "rat style"

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Ето нещо и от мен:

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
napster написа:Ето нещо и от мен:

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето още малко "ръжда" 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
кефи ми но до някъде, но те прекаляват то почват колите да приличат все едно изкарани от моргата
а и така не може се подиграваме на производителя на ръжда .... защото присмяла се куката на кривото дърво 

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”