КР Турбо на Газ
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: КР Турбо на Газ
Гаранция че тоя мотор ще изтропа ако го сглобиш с новите части без шлайф на цилиндрите и изправяне на тунела. Щом има превъртял лагер и задрал сегмент само със смяна на лагери и сегменти няма да минеш положението е доста по сериозно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
1 тъп въпрос,тоя 1ния вла кадето е дали нема да стане за 1.8 8в ?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
По-добре не се захващай с нищо като ти гледам познанията ;(
-
- Автомобил:
- Двигател:
баце с мерак всичко става или ти си се родил научен а ?
само тва ми разправяш не се захвщай с нищо не се захващай с това не се захващай с онова а като ти цакни старите теми незнам кой е пускал некви гига щуротий които са още по безмислени от моята като например механична инжекция + турбо как става то че има таквиа коли има ама както гледам и ти не си си направил механичн а инжекция на турбо
другото което е се виде(не съм толко тъп че нема да е кр) щото по добре да си взема вр6 и да си го натикам у голфу вапроса е че имам един 8 винтилов гледан двигател да вида поне как ще върви с спортен вал ако става не че ми пречи са да си го развия и да си го напасна да вида дали става или не ама инструментите не са в мене че да пробвам за това ви питах но щом искате нема да ви занимавам с моите глупостир заключвайте темата квото е останало се разпродава на части колата ще е вр6 и тва е..
само тва ми разправяш не се захвщай с нищо не се захващай с това не се захващай с онова а като ти цакни старите теми незнам кой е пускал некви гига щуротий които са още по безмислени от моята като например механична инжекция + турбо как става то че има таквиа коли има ама както гледам и ти не си си направил механичн а инжекция на турбо
другото което е се виде(не съм толко тъп че нема да е кр) щото по добре да си взема вр6 и да си го натикам у голфу вапроса е че имам един 8 винтилов гледан двигател да вида поне как ще върви с спортен вал ако става не че ми пречи са да си го развия и да си го напасна да вида дали става или не ама инструментите не са в мене че да пробвам за това ви питах но щом искате нема да ви занимавам с моите глупостир заключвайте темата квото е останало се разпродава на части колата ще е вр6 и тва е..
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Всмукателен или изпускателен вал не могат да се сложат на 8 клапанов мотор.. сети се какво представляват и ще се сетиш защо. Механичната инжекция с турбо може да стане и има такива .. просто не и на голф и ми беше интересно как става 
Като гледам си взаимствал доста от моята тема
А аз предпочетох направо да си взема турбо кола вместо да си правя турбо кола 
Е сега вече имам това, което искам
Успех с продажбата на валовете за 999лв

Като гледам си взаимствал доста от моята тема

Е сега вече имам това, което искам

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kokskok написа:.... нема да ви занимавам с моите глупостир заключвайте темата квото е останало се разпродава на части..
Айде готово....