4oroi4o написа:batmilko написа:дизел
+1

4oroi4o написа:batmilko написа:дизел

brabus написа:Нямат 6 степенни DSG на склад. Проблемът при 7 степенното DSG е че носи на малко Nm и не пасва с 2.0 CR. Този мотор ще я (скоростната кутия) направи на солети. Затова имайте предивд като си купувате нова кола с какви агрегати е оборудвана. Визирам евентуална бъдещата заигравка с конските сили може да бъде причина за скъпи ремонти, но не по мотора.
Между 1.6 TDI и 1.4 TFSI (122 кс) според мен по-добро е бензиновото решение. Стига да не караш над 30 000 км на година.

passat123 написа:Странен въпрос все едно да питаш каква жена да си избереш русукоса или чернокоса !
Дизела е по економичен сигурен съм 99 % !
Бензина се знае !
Все пак голф 6 ново поколение двигатели !
Лично аз бих избрах дизела по економия в разхода на гориво !
Ако си прев... на по силни усещания купи си бензина !
И стига с тия теми бензин-дизел,тФа е цъщото като левски-ЦСКА...brabus написа:Нямат 6 степенни DSG на склад. Проблемът при 7 степенното DSG е че носи на малко Nm и не пасва с 2.0 CR. ...
jordanpar написа:...това че колата ще се купува,кара и сервизира в БГ,това са все фактори които мен биха ме отказали да купя точно автоматика.Все пак освен в сервиза една кола трябва и да се кара от време навреме.
One написа:нова кола от български дилър просто не трябва да се купува
съвсем не са митове и легнеди, че те внасят автомобили от трето качество надолу
пуста алчност и беднотия
Kalin72 написа:One написа:нова кола от български дилър просто не трябва да се купува
съвсем не са митове и легнеди, че те внасят автомобили от трето качество надолу
пуста алчност и беднотия
Как точно го установи това?
soxy__ написа:
Да няма тайни заводи, които произвеждат менте коли за България![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта