mr24 написа:Bobcho_82 написа:mityomk написа:дай малко инфо как наполовин мощност, смисъл последователно като гледам светят и на къси и на дълги
Точно така колега вързал съм ги последователно като съм откачил масата на единия фар и на нея давам + или - според случая
...
А какъв е смисъла?mityomk написа:...а на другия се закачат късите светлини на колата...
.....Ако докато караш се стъмни фаровете ще ти светят и може да не се усетиш, че отзад не ти светят светлините....
Точно това е идеята да светят на половин мощност. Като се стъмни да си светнеш фаровете и всичко да си свети както му е реда

,моята съм я купил от плд преди 2-3годин и става освен за кола и за щори,така ми казаха от там,по пътя на логиката тя щее актоална все още,какво ви трябва един + от ключа на колата,като дадете контакт тогава да работи,още един + от ключа за фаровете и един минус товае а и някакво място за платката,фото клетката може дая изкарате примерно на предната бронята и товае всички тея релета отпадат
 ,моята съм я купил от плд преди 2-3годин и става освен за кола и за щори,така ми казаха от там,по пътя на логиката тя щее актоална все още,какво ви трябва един + от ключа на колата,като дадете контакт тогава да работи,още един + от ключа за фаровете и един минус товае а и някакво място за платката,фото клетката може дая изкарате примерно на предната бронята и товае всички тея релета отпадат  искате ли снимка на платката с елементите
 искате ли снимка на платката с елементите

поне за мен затова щея слагам на полото
 поне за мен затова щея слагам на полото  аз съм в процес на монтаж тай като изгубих опътването сега ще се опитаме да разгадаем кое коее и да свържем платката, като пробвам ще пиша за резултата надявам се да работи адекватно
 аз съм в процес на монтаж тай като изгубих опътването сега ще се опитаме да разгадаем кое коее и да свържем платката, като пробвам ще пиша за резултата надявам се да работи адекватно