сервиз на VW в Овча Купел

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
MNA
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: 1.6

сервиз на VW в Овча Купел

Мнениеот MNA » Нед 12 юли 2009 8:21

Здравейте колеги,
Интересува ме има ли някой впечатления от този сервиз, почистват ли дросели, скьпчии ли са... Общо взето добър ли е сервиза и цените как са? Става въпрос за Golf 4 1,6 sr

Потребителски аватар
Savatage
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: сервз на VW в Овча Купел

Мнениеот Savatage » Сря 15 юли 2009 14:11

В овча купел има доста сервизи :) кажи за кой по-точно иде реч ?!

Потребителски аватар
anotty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anotty » Пет 17 юли 2009 18:06

Колега, не ти препоръчвам Сакар Ауто в кв.Овча купел. Ще си скъсаш нервите там...

Потребителски аватар
Savatage
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Savatage » Съб 18 юли 2009 13:51

Иди на кръстовището на бул.Овча купел и Обиколна , там до автокъщата в дясно преди сфетофара по бул.Овча купел посока Красна поляна има един сервиз ... аз съм мн доволен от тях :)

marin_andonov
Автомобил: VW
Двигател: TAIGO

Мнениеот marin_andonov » Вто 21 юли 2009 18:33

Колеги ще използвам темата за да попитам какво Ви е мнението за сервиза на VW който се намира на околовръстното(ул. Бойчо Бойчинов ) малко след крастовището на обиколна посока Младост или по точно след бензиностанцията и преди автокъща "BOMIAUTO"

Потребителски аватар
kubica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kubica » Пет 24 юли 2009 13:04

е точно това е сервиза на Сакар Ауто - ползвай търсачката, има много писано за него. общо взето аз ги ползвам и двата (другия е в Дружба-2) защото имаме 16 автомобила, някои по-стари други по-нови, зависи какво търсиш и каква е колата.

marin_andonov
Автомобил: VW
Двигател: TAIGO

Мнениеот marin_andonov » Пет 24 юли 2009 17:50

Колега kubica,
Колата е Гол4 1,6 APF-мотор Просто търся свестен сервиз за още едно мнение Причината е, че на светофарите на свободна пада на 800об и постепенно след това слиза на около 650 и си ги подържа без колебания и проблеми На мен ми се струват доста ниски Ходих при познат който има най-новите програми и ми каза, че всичко е ок да не се шашкам фабрично била настроена да подържа м/у 640 и 800об (така показвал компа) в зависимост от атмосверните условия надм. височина налягане и т.н Не, че му нямям вяра но имам колата от месец, не я познавам все още добре и се хващам за най-малкото Та още едно мнение мисля, че ще ми е от полза

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 24 юли 2009 18:06

marin_andonov написа:Колега kubica,
Колата е Гол4 1,6 APF-мотор Просто търся свестен сервиз за още едно мнение Причината е, че на светофарите на свободна пада на 800об и постепенно след това слиза на около 650 и си ги подържа без колебания и проблеми На мен ми се струват доста ниски Ходих при познат който има най-новите програми и ми каза, че всичко е ок да не се шашкам фабрично била настроена да подържа м/у 640 и 800об (така показвал компа) в зависимост от атмосверните условия надм. височина налягане и т.н Не, че му нямям вяра но имам колата от месец, не я познавам все още добре и се хващам за най-малкото Та още едно мнение мисля, че ще ми е от полза
Свържи се с този човек:
viewtopic.php?f=13&t=6022
Той ще ти даде напътствия и съвети след като отидеш при него.

Потребителски аватар
kubica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kubica » Пет 31 юли 2009 18:23

да, както съветва vasstop, по-добре е на частен майстор. не, че сервизите няма да ти свъшат работа (в Сакар има един страшен майстор Йони) но там времето струва пари. и ако си загубят 8 часа да търсят някой малък бъг по ел инсталация или подобно, ще трябва да платиш голяма сметка. на частния майстор ще е по-изгодно за теб и вероятно пак ще ти свърши работа. аз лично ходя предимно по официалните, защото автопарка който поддържам е от служебни возила и за всяка стотинка ми трябва надлежна фактура, плащане по банка и т.н., което при майсторите е проблем..:)

Потребителски аватар
ivanotty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivanotty » Чет 27 авг 2009 21:26

Ако ви е много скучен живота, ако изпитвате огромен дефицит за отрицателни емоций, ако не сте все още в сатурнова дупка или сте жена в хормонален дисбаланс, ако все още не сте в депресия - ТОГАВА Г-Н ХРИСТОВ И САКАР АУТО СА ВАШИТЕ ХОРА! С това получавате безплатно и топлото отношение на подопечните му и не само това а и само сега вашата кола ще се държи така както никога досега! И край на скучните сиви дни, на спокойствието и блаженството в което не заслужено се намирате! САМО СЕГА И ЗАВИНАГИ!!! :beat_butt2

daniel45
Автомобил:
Двигател:

Re: сервиз на VW в Овча Купел

Мнениеот daniel45 » Нед 06 юни 2010 16:12

Аз знам за един сервиз в Овча Купел, казват, че е много добър и работят на ниво. Точния адрес : Овча Купел 75, след италианеца с втора употреба авто-части.

rashko75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rashko75 » Вто 27 юли 2010 14:43

които иска добар сервиз фолцфаген нека отиде вав ваген сервиз при бате жорко не че ми е приятели да го хвалия но за момента това е наидобрия сервизза изван гаранционни автомобили от ваг групата, ако ниакои се интересува да ми пише на лично ще му дам точния адрес.

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Вто 27 юли 2010 21:40

rashko75 написа:които иска добар сервиз фолцфаген нека отиде вав ваген сервиз при бате жорко не че ми е приятели да го хвалия но за момента това е наидобрия сервизза изван гаранционни автомобили от ваг групата, ако ниакои се интересува да ми пише на лично ще му дам точния адрес.

:неграмотно

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”