1.GMK-не,кофти работи въпреки че има сила,системата му с ролката е много глупава
2Струна-горе долу добре,това с ПВ-то на хартия дето го пише няма да ти е проблем,няма да заваряваш почти никога на 250 ампера,правят проблем с клапаните на газта,но са ефтини за сметка на това
3.HARKO-послушай колегата по горе,това е най добрият избор а цената е същата,най мазно работи и ма най добър дизайн,може да се настрой най добре да не пляка много

И трите ги имам налични и работя с тях,но най ми е на сърцето Харкото,разбира се след Кемпито

Харкото е с китайски шланг,Струна преди работеха с Абикор Бинзел,но вече монтират едни Унгарски с много твърдо копче и са извити кат гега,ГМК-ужас

Трафовете на всички марки идват от едно място
Редко съм работил и не ме впечатли....

За какво ти трябва ,какво ще заваряваш?
Така ще е по лесна ориентацията
Имам и Кемпи Миниарк 150 адаптив,много добро,тежи 12 килограма а по сила е като лидера почти 200 ампера,Булгарските винаги са с 20-30 ампер по надолу от това което пише
За маска можеш да се насочиш към Спийдглас на 3М или към Оптрел,аз лично предпочитам Оптрел заради по твърдата рамка на захвата към главата и не се мандахерца насам натам,освен това е самозареждаща се но това не е болка за умиране,панела и в сравнение с ценовиат диапазон на Спийдглас е по голям и има всички настройки-Чувствителност,степен на затъмнение,бързина на затъмнение и има фукнция да не се затъмнява за да пилиш с нея
ако имаш още ъпроси питай,но и разясни за какво ще ти е Хапарата
Ай със здраве

П.П няма такива цени- http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=optr ... &_osacat=0