колата е пасат комби , двигателя е KR (мисля че) 16 винтила 150 коня ,мисля че е най мощния двигател от този модел годината на производство е 92...
какво прави ами от край време си е така но сега се засили на бензен при спряло положение има много непостоянни обороти 700, 800 до 1000, 1200 и ги мени непрекъснато , като позагрее двигателя се оправя малко ...ама малко, някои пъти незнам как става но се оправя от самосебе си и ги държи постоянни обороти 800 , на газ прави абсолютно същото, и най големия проблем при включване на първа и потегляне за части от секундата глъхне в момента на подаване не газ и не може да потегли няма мощност , случва се често и да загасне двигателя , трябва да подам много газ едва ли не да го изфорсирам и тогава потегля но няма мощност все едно ще угасне след потегляне между обороти 1000 и 2000 пак е много тромав едва едва ускорява и след като мине 2000 оборота става изтребител лепи ме за седалката колата скача напред , без значение на коя предавка съм ... на какво може да се дължи това ????
Преди време ми бяха казали че било от някакви маркучета и да ги сменя всичките ..., но то едно и две маркучета ли са смених половината но не всички , пак си е така ... този проблем го има още от как съм я купил, но сега се засили .... някакви идеи ..благодаря предварително ... от инжекциона да не е ?

няма мощност при ниски обороти до към 2000
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: няма мощност при ниски обороти до към 2000
простете грешка 134 коня 16 винтила, двигател KR
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Проверени ли са центровки на ангренажен ремък и на делко?
аз да попитам - кога за последно са сменяни консумативи на тази кола (палец,капачка ,кабели и свещи) и ходила ли е на диагностика?от първо четене консумативи или ТПС.предположение!
-
- Автомобил:
- Двигател:
когато я купих смених сичко от това което изброихте ремъци филтри реголажи центровки ....нищо не направиха само парите ми взеха всичко било нормално.....сега преди една седмица пак смених сичко просто си беше вече за смяна .... по окачването сега мога да кажа че вече го направиха добре другото не е пипано палец кабели нали уж били добре ... така казват закачиха я на едим компютър форсира я половин час пули се един галфон и вика сичко е добре ....добре ама не така ми беше завил едната свещ накриво че е преебал гнездото едвам го оправих после свещите са сменяни сега също
-
- Автомобил:
- Двигател:
на диагностика сега не съм я карал само съм сменял тези неща ремъци филтри свещи , от последния път диагностиката още ми държи ситка затова не съм а и там втори път няма да я закарам ... лошото е че незнам къде другаде ....а последно което си спомням беше преди време няколко месеца чистиха ми нещо по инжекциона клапа ли какво е незнам нещо механично било трябвало и така нямаше много фаида в началото малко разлика и после пак старата работа
лошо колега ! виждам не си достатъчно компетентен и те въргалят майсторите!има едни момчета от Герман. тях потърси!ако се свържа с тях , ще ти пиша!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега дай координати нещо телефон или адрес
търси Niksi или m&m по форума ! отиваш в Герман и търсиш мишо бонев! успех!