Stefan написа:Като стана дума за завършен проект, искам да кажа, че невиждам човек от този форум, който да е завършил изцяло ЕДИНСТВЕНАТА си кола. Няма как това да стане и тази кола да се използва всекидневно
познавам човек които малко повече от една година си караше двойката . После като я продаде , мисля че замина за чужбина , и от тогава и дума за него незнам . Беше сия направил много добре (правиха муя де ) , със широката броня ... абе изчистения вариянт , самоче със лаистните на вратите и веждите на калниците . от вътре си беше купил , мисля че от вънка си беше поръчал чисто нови седалги за голфа му ( не спортни "рекаро") коженото табло километраж с оборотомер си сложи и още други работи . От 1.3 го направи 1.8 карбуратор , там музика и слага не много силна , нормална . Фаровете сменова от сток , на кристал стоповете купува оригинални "Хелла" опушени . Общо взето колата му беше със сивия салон , тои му сложи черен и ми казва че немисли нищо повече да прави по него ! Аз тогава когато още го държеше небях толкова по колите , а по щуротий

п.с. отговора ми небеше за темата , но се надявам модераторите да несе сърдят . Ако преценят , може да я изтрият ( но поне да ме предупредят )