Извинявам се,ако има подобна тема,но не намерих...
Ситуацията е следната...
Когато карам и нещо супер зверски трака/чука/треска... Вчера трябваше да обезвъздушаваме спирачките като за начало и тъкмо стигаме до предно ляво колело и гледам цялото се клати на вътре-на вън... Не съм разглабял и нямам представа какво има и какво евентуално е счупено...Казаха ми някакъв лагер в главината... Понеже и едната накладка хич я няма пък и дисковете са за смяна.(сега и въпроса)Искам да сменя всичко главина,диск шенкел ли е там и аз незнам какво е с лагера и накладките... Има ли разлика в тези части за голф 1 и голф 2? Мога ли да сложа от 2-ка?
Благодаря
върпосче за главина
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: върпосче за главина
w1ck3d написа:Когато карам и нещо супер зверски трака/чука/треска... Цялото се клати на вътре-на вън... Понеже и едната накладка хич я няма пък и дисковете са за смяна.
Просто не искам да те срещам на пътя

Вкарвай я та я прави по скоро защото ще утрепеш някои.

По въпроса: Вероятности: Лагер, Шарнир, каре, + дискове и накладки и на двете колелета!
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Наложително и ЗАдължително сменяй дискове, накладки, и лагери и на двете колела и то по-скоро, че да не стане нещо нежелано! А покрай лагера може да се наложи и главина да смениш, понеже лагера направо се заварява за оста ако не се смени на време!
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата съм я купил преди няма и месец и има доста неща за правене.Не съм олигофрен,че да я карам така... Питах конкретно за нещо,не ми давайте акъл дали да ги сменям или не и дали ще отрепа,някой или не.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
w1ck3d написа:Когато карам и нещо супер зверски трака/чука/тресka...
Сам казваш,че я караш...
И не виждам защо се газираш толкова?
Като си купувал колата не си ли я гледал?Това не става изведнъж.
А сега по темата:
Малко е вероятно частите от Г1 да станат на Г2.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
карам ! По колата в момента се прави двигателя,тъй като се сменян с такъв от голф 3,нормално е да я карам (10 метра за да видиме как върви) гледал съм като съм я купувал и съм сметнал,че си заслужава да я взема. + това съм написал,че докато оправях спирачките видях за този проблем.Някъде да видяхте да съм написал ,че си се возя с колата,без спирачки без накладки и си ми е добре ? Питам за конкретно нещо,а не за мнения,който не ме интересуват.Не съм малък да си преценя дали да я карам или не така.
Благодаря за отговора все пак
Благодаря за отговора все пак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”