Б5 заключена врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Б5 заключена врата
Здравейте колеги, във форума има много изписано за проблема със заключването и отключването на задните врати, но не намерих да пише нещо за моя проблем.Врата не се отваря по никакъв начин,всичко съм свалил, декоративната решетка, вътрешната ламарина, стъклото, даже натискам върху самото лостчено пак не иска да се отвори.Пробелема е че не мога да отворя вратата и да сваля тази прословута ключалка.Ако някой е имал подобен проблем моля пишете как сте го решили.Благодаря Ви!
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
хи
а Вратата е?
А колата е????
А колата е????
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
да
видях "докторе" благодарско
точно това съм го правил !!!
лявата врата!!!!
просто трябва да насилисш машинката т.е. да я поразтвориш както си е на място за да бутнеш лостчето за отваряне с отверка....
трудно е за обяснение по лесно мие да ти го покажа.......
точно това съм го правил !!!
лявата врата!!!!
просто трябва да насилисш машинката т.е. да я поразтвориш както си е на място за да бутнеш лостчето за отваряне с отверка....
трудно е за обяснение по лесно мие да ти го покажа.......
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Гледам темата и не знам как точно да ти помогна след като виждам, че пустата врата не се отваря дори и при дърпане на жилото към външната брава.Проблема може да е от електрониката първо виж да не е включен кидс-протекшъна, но едва ли е включен като гледам, затова, ако си махнал вътрешната кора и ламарина(което не мога да си представя как ще стане при затворена врата) пробвай да достигнеш конектора който е за ключалката-издърпваш го и пробваш с жилото да отвориш отново. Ако не стане пробвай да откачиш акумолатора и пробвай пак- това е малко не логично но комфорт модула се ресетва. Ако не успееш проблема може да е в самата механика на ключалката тогава търсиш доктор vaskoto1. Мен ми скъса нервите задна лява но поне се отваряше. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко което казваш съм го опитал, но не е от този комфорт модул защото слагам крушка и тя премигва като отключвам и заключвам.Последното което ще направя преди да счупя ключалката е да се опитам да бръкна там където е платката , там се вижда нещо като моторче и ще се опитам да го завъртя на ръка, не мога да видя много добре понеже се развиват само две болчета и не се отваря цялото.Благодаря за съветите !!!
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
По всичко си личи че проблема ти е по скоро механичен, бравата се командва от едно пластмасово монолитно тяло, ако му откачиш конектора и проблема е в електрониката може и да стане, но по скоро май нещо е заяло по механиката и може да се наложи да чупиш бравата, но първо пиши на vaskoto1 и го питай няма ли някакъв авариен начин за отваряне на вратата.
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
Re: Б5 заключена врата
Ще поизтупам темата от праха. При мен блокира задната дясна врата (отново става дума за B5), не се отваря нито отвътре нито отвън. Грешките които намирам са следните
3 Faults Found:
00930 - Locking Module for Central Locking: Rear Left (F222)
27-00 - Implausible Signal
00931 - Locking Module for Central Locking: Rear Right (F223)
00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220)
възможно ли е да се дължи на повреда на микроключето в механизма на бравата, или е по-вероятно да са прекъснати проводници
3 Faults Found:
00930 - Locking Module for Central Locking: Rear Left (F222)
00931 - Locking Module for Central Locking: Rear Right (F223)
00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220)
възможно ли е да се дължи на повреда на микроключето в механизма на бравата, или е по-вероятно да са прекъснати проводници