Надраха ми колата !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Надраха ми колата !
И аз ти съчуствам колега,щото и аз съм го изпитвал това-след като я боядисах се разминах ама по-леко от теб.На същата вечер ми бяха надрали предния капак ама бая дълбоко.Просто незнам как може да има такива хора-то бива бива злоба ама както колегата groznika каза-такава е тенденцията и не е към намаляване 

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Нямаме ценностна система,всичко трябва да започне от семейството....добро-зло и това ,че всичко рано или късно ще иска своето обяснение и разплата...
Съчувствам на колегата

Съчувствам на колегата

Нормална картина за София. Някои дерат от завист, други дерат неправилно паркирали. Под неправилно паркирали говоря за такива спряли на тротоара, градинката или на стълбите на входа. Някои наистина си го заслужават. За да не ме разберете погрешно, не визирам колегата, а хора които много нагло спират.
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Нямам думи 

- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Работата е там че си бях паркирал на паркинга пред блока... Лично си мисля,че е завистлия а и си мисля че може да е някой от блока.Преди 2-3 дни сутринта пак като станах за работа и си отивам към колата и гледам нещо мазно на задното странично стъкло и като се поогледах видях,че някой е хвърлил яйце върху колата до моята.....
Тези дни ще си опиша колата... но ме тормози мисалта,че като я оправя... Нещастника може пак да го направи..... Нека му изсъхнат ръчичките....
П.П. Както се казва ламарина е и ще се оправи... ама народа няма да се оправи... Благодаря на всички....

П.П. Както се казва ламарина е и ще се оправи... ама народа няма да се оправи... Благодаря на всички....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”