Каква е разликата между Vpower и обикновен 95?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 25 мар 2006 15:11

Да, има разлика само в добавките, та тва е, иначе си карам с Шел от има нема 8 години, Мисля че KR-те вървят мноо добре с V-power рейсинг,

musura написа:аз след хиляди опити, сега съм на 95 от Лукойл и слагам на всеки резервоар по 1 опаковка Valvoline Octane Tratment и съм по-доволен

и аз мисля че тва е най добрата комбинация, поне знаеш кво слагаш

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

N

Мнениеот koko jumbo » Съб 25 мар 2006 19:58

NEVER Shell - чети тука някъде във форума повечето хора както и аз имат богати приключения с горивата им с опитите им да пробутат скъпите си бензини и тн с кретенските им истории.
доброжелателен съвет - не се питай каква е разликата м/у 95 и 95 ви пауер - (ако въобще има такава - с изключение на цената разбира се ) питай се къде е най добре за теб - ЛУК, ОМВ, Темпо или ЕКО - навсякуде е пъти по добре от Shell - говорим за горивата - иначе за кафето и кроасаните има коментар по горе.
P.S. Само мога да завиждам на хората дето са доволни от Shell или са невероятни късметлии или не знам ...

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 25 мар 2006 21:00

Аз не сипвам на Шел а на Темпо 95 спорт+++, но веднъж уцелих на Шела ( цариградско преди разклона за Младост) бензин 95Н с който колата направо летеше.Забелязах обаче че токущо зареждаха цистерните и можеби не са имали време да го кръстосат. :lol:

Потребителски аватар
vodoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vodoo » Съб 25 мар 2006 21:19

и моят скромен опит с "марковите" бензини. дълги години - 4 - карах Г3
дизел. сипвах от Шел и бях доволен. купих си нова кола - бензин. по стара традиция - пак от Шел. и тук обаче - да ама нееее. като е нова - викам си Ви П 95 - е неще. по - неще от обикновен 95. остави ами започна при форсиране да и свети OBD - то , жълтото двигателче, де.
смених на OMV - там също не ми хареса. чисто субективно не върви.
накрая - на EKO - за дълъг път - 100 октана, за града - 95. и така...

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Съб 25 мар 2006 23:21

Абе и аз да си кажа - от ОМВ като сипвам е пълна драма, киха кашля :oops: не ще...... а пък шелчето , х -тра :) Просто това са мойте наблюдения. И ОМВ 100 съм сипвал и В пауър рейсинг , никакъв особен прираст не забелязвам, не знам аз ли съм куция кон или бенза ама тва е :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 26 мар 2006 11:13

Значи зависи каква е пратката гориво, до колко са я разредили и дали наистина им е качествен бензинът/нафтата... защото и аз го забелязвам, по принцип сипвам от лукойл, обаче от време на време колата не иска да върви, и сега ще сменям бензиностанцията, защото явно лукойл са ги развалили нещо :(

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 26 мар 2006 11:35

На Лукойл-Петрол в Младост-3 уцелих гадна партида нафта-смърди гадно зад ауспуха :evil: Явно на OMV ще го поя занапред-нека да е по-скъпа нафтата!Вили пак ще познава мириса на теменужки! :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”