Този разход е извън градско

pas1.8mi написа:А двигателя е!
pas1.8mi написа:А двигателя е!
GTspecial написа:pas1.8mi написа:А двигателя е!
12 цилиндров на Татра...
feniksgod написа:Здравейте колеги интересува ме може ли колата да харчи 20/30 на сто !!!!. Толкова много горене ли идва от аванса, казаха ми преди няколко седмици, че трябва да се види аванса на колата, от там ли идва този чудовищен разход. Не е от моноинжекционна, защото колата си върви доста, не забива муцуна въобще.
Този разход е извън градско, обаче на места катерих, но все пак това е много
djofar написа:feniksgod написа:Здравейте колеги интересува ме може ли колата да харчи 20/30 на сто !!!!. Толкова много горене ли идва от аванса, казаха ми преди няколко седмици, че трябва да се види аванса на колата, от там ли идва този чудовищен разход. Не е от моноинжекционна, защото колата си върви доста, не забива муцуна въобще.
Този разход е извън градско, обаче на места катерих, но все пак това е много
колега несъм много сигурен но си замери компресията при мен това се оказа причината "клапани"
напасвах ги и сега няма ядове
ако не ти затваря като хората някои клапан така се получава свали отгоре на моното капака и виж ако има чернилка значи не ти изгаря в цилиндрите горивото а ти гори в колекторите там трябва да е идеално чисто
дано да съм помогнал ще следя темата успех
S.Nikolaev написа:И все пак мога да оспоря че задължително трябва да тече за да има такъв разход. имам голф 3 1.4 абд и от центровка ми гореше над 25 в града...... оправих центровката и се обрави. така че колега погледни центровката и ако не излезе от нея гледай теч,клапани....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта