Дали е случайно?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Дали е случайно?

Мнениеот Mega » Съб 25 мар 2006 20:21

Колеги не знам дали е случйно, но забелязали ли сте, че в раздела ПРОДАВА, най-често срещаната обява е "Продавам халогени за GOLF III" Дано не е това, което си мисля, но е факт?

Аз карам колата вече 3 години и все не ми се е налагало да ги продавам? :idea:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 25 мар 2006 21:14

какво по-точно си мислиш???че не става много ясно?

Потребителски аватар
Madjo (*_*)
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Madjo (*_*) » Съб 25 мар 2006 21:30

Много ясно се е изразил колегата , но до такава степен вече се дразня , че хвана ли някои :laser Ще го гърмя в краката за да мога после и да го смажа от бои . Не сте ли си задавали въпроса дали между нас има КРАДЦИ :(

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 25 мар 2006 21:50

ами може и да има:))нищо чудно няма в това, все пак може някой да влиза тук с такава цел....знае ли човек....изроди всякакви:))))аз като имах голф много се притеснявах, ама сега с корейската щайга хич не ми пука:))кой ще тръгне да я пипа....хахахаах

Потребителски аватар
Madjo (*_*)
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Madjo (*_*) » Съб 25 мар 2006 21:59

Да като се замисля докато карах 90-тката нямах проблеми с крадци явно ГОЛФА им е много любима кола

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 25 мар 2006 22:06

Madjo написа: явно ГОЛФА им е много любима кола

ами то и на нас е любима , така че :a boi de некой ще изгори само да го пипнем

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Съб 25 мар 2006 22:10

Направо ме плашите. И аз имам много мерак за халогени ама май ще си остана с блендите.Досега не са ми пипали нищо, като изключа единия ринг на едната джаната ама там имам големи съмнения към един гумаджия.
Много се чудя дали да слагам халогени.Не заради друго ами да не ми ги смъкнат още първия месец че ще си умра от мъка.

п.п. никога не съм крал каквото и да е.Веднъж се бях напил и викам ей сега ще смъкна една чистачка мамка му стига само са ми ги крали. Ами да ви кажа не ми даде сърце, отогава насам не си и помислям да правя такова нещо.

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Да те открехна

Мнениеот Mega » Съб 25 мар 2006 22:14

ANNIHILATOR написа:Направо ме плашите. И аз имам много мерак за халогени ама май ще си остана с блендите.Досега не са ми пипали нищо, като изключа единия ринг на едната джаната ама там имам големи съмнения към един гумаджия.
Много се чудя дали да слагам халогени.Не заради друго ами да не ми ги смъкнат още първия месец че ще си умра от мъка.

Слагай смело колега. Слагаш и ги занитваш с нитачката. За 3 години ми изгоря само една крушка. С бормашината разпробиваш нита за 5 мин. и проблема е решен. После пак нитиш. Това е решението, на мястото на винтовете слаагш нитове с техния размер!

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 25 мар 2006 22:17

и на мен не ми се е случвало да открадна ама веднъж на морето с на едно приятелче му взеха тасовете и на другата вечер стоя в колата с бухалка да ги чака да вземат още нещо:))накрая отидохме и се напихме, и като минавахме покрай една кола, видя "тасове" като неговите, и вика: "ей сега ги взимам, само от мен ли ще крадат", и почна да ги дърпа, а аз и другите го гледахме, гледахме, смяхме се....и накрая му признахме тъжната истина, че това което се опитва да вземе не са тасове а лети джанти:))))

Върни се в “ОФФ-Топик - други”