Направи си сам мазало...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Направи си сам мазало...

Мнениеот groznika » Сря 22 юли 2009 10:19

В багажника си нося освен всички глупости и масло. Имам и шише с антифриз, течност за чистачки, вода... Дори и една 5 литрова тубичка с гориво.
Нещата са добре подредени и укрепени за да няма фалове, но дори да се случи... голям праз. Переш, ако не става хвърляш и толкова.
Като гледам как се тръшкате за тея багажници все едно спите там направо не знам какво правите като ви нацвъка пиле предния джам или не дай си Боже минете през някоя кална локва... :screwy

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Направи си сам мазало...

Мнениеот Adnan » Сря 22 юли 2009 10:35

Преди като карах пежо 406 отзад на багажника имаше място да се сложат каквото ти душа поиска и се крепеше много ама много готино. И там си слагах масло, добавка за гориво ( Кастрол ТДА), инструменти ... Абе подредена работа голям багажник голямо нещо.
Карам си по някакви завои и по едно врене усещам лека миризма на химия, след още малко време миризмата се обърна на умрели лебеди астронавти глътнали люта печена чушка от на най лютите.
Спирам веднага се отваря багажника добавката изкочила как защо незнам разляла се е цялата а тя беше пълна. Най интерестния факт беше, че добавката минала през мокета на него му нямаше нищо. Обаче под мокета имаше някаква гума + пласмаса. И гумата и пластмасата се разтопили от добавката.
От там на цяло миене на колата разглабяне на задните седалки каране 3 месеца на отворен джам. Веднъж валеше дъжд бях затворил прозорците мамка му и добавка направо ме приспи щях да се хвърля някъде. Още ми се повдига от миризмата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”