slavkatal написа:колега лиаво огледало + цена
Нова дума може би?!?
slavkatal написа:колега лиаво огледало + цена
mihailovi написа:здравеите,
карак колфче 1.6 93г 75 коня мисле че беше ,бъпроса ми е следния:
може ли разади жилото да ми отлепя толкова на горе като пускам педала на саединителя и се осешта едно като прескачане сякаш че жилото е позакъсано някаде,ходих на сервиз и ми казаха да сменям саединителя за което ми изкат кам 210 лв с труда.самонатягащ ми е саединителя.ако някои се е зблъсквал с подобен проблем ще сам благодарен да сподели и ако някои може да ми каже какво означава това CL отзад тето го пише на багажника.аз знам че ще е нещо за двигателя амам не знам какво точно.Малко ме е срам да си призная ама не знам дали колата ми е моно инжекчия или карбуратор мн се самнявам да е пълна инжекция
благодаря
stunts написа:еи даи да ми я даде6 таа седалка казваи да се разбираме нещо
mafiacartel написа:Търся Резораторна кутия за "VW Vento 97г." пълна инжекция с мотор 2.0 кубика 115pH
zak-64 написа:Здравейте колеги! Интересува ме, има ли вазможност да се монтира теглич на Пасат В3. Несам смъквал бронята, ако някой е слагал телич моля да пише![]()
![]()
sharko_11 написа:абе купи си офел вежда па слагаи кот иска6
thechief55 написа:myrshavija написа:thechief55 написа:кръката ми
А това какво е?
кое?
sharko_11 написа:аби нии о нашо село навариаме буталцата на 2е то става иако абф 6е гледка отзаде дали има син пу6ек от 2е тосамо да споделиа в момента карам на 16 компресиа и мога да кажа 4е много се усе6та варвежа
masterross написа:Някой може ли да ми прати Инструкциите на гългарски за последната версия на Vag-Com?
Благодаря предварително!
angel125 написа:Факт е, че от всички автомобилни форуми в България регистрираните в vwclub са най-неграмотни и най-простоватички. Отнася се главно на момченцата, каращи някой смешен тунингован Голф.
доколко представително е твърдението ти?batececo написа:angel125 написа:Факт е, че от всички автомобилни форуми в България регистрираните в vwclub са най-неграмотни и най-простоватички. Отнася се главно на момченцата, каращи някой смешен тунингован Голф.
Абсолютно вярно - тука процента неграмотни е много голям (нищо лично към никой), но BMW форума май заема първо място по неграмотностСлед това е VW форума...
Има и свестни хора, не казвам, че всички са такива
kokskok написа:това е целта да намера трета която да се припокрива с 2-ра на 2ора вдигам 100 10-5
http://www.vbox7.com/play:48ef231e
аз намерих скоростите просто 3тата ми е толко далга 4е не уравнесено...
са че ги ура най добрите утре ще ви акжа кои са) малко по добре от 9а
пс моля ви препоръчайте ми масло което да е ефективно и в високите до 100 лева че сега сам
с некво немско форснер бг прозводство
200 мл шел 10/40 200 мл приста 15/40 и 150 мл лукойл 5/40 не исма да си рпедставям кво и е на коалта като пиян дето е пил бира водка и ракия сиг...
koko1983 написа:Продавам VW Golf 2,колата е вав много добро ваншно и ватрешно састояние,лично аз сам я резтаврирал.Всичко по колата е ново:брони широки,вежди по калниците,мигачи калници(бели),мигачи броня(бели),стопове-кристални,фарове-кристални,спортен волан-МОМО,рекаро седалки,одзат е сас спортни прожини а отпред не,така го взех и не остана време да ги сменя.........
mirkata gt написа::arrow: имам сашто и бели мигачи эа бронята 15 лв комплектагорната час на кутията на ваэдушния филтар эа голф 3 1.8 90коня 10лв
Lanchaza написа:Прoдавам чудесен имот на пътя:гр.Троян-Камен мост преди разклона за с.Шипково и с.Чифлик известни с минералните извори и басейни!Имота е на добро място на асфалтов път до ток и вода,както и къщи дори и магазин.Води се земеделска земя но статута може да се смени близо е до места в регулация и статута ще се подмени!Мястото се намира над табелата гр.Троян на около 100м посока Камен мост,както следва отляво на пътя 879м2 от дясно 705м2 имота е разделен някога от пътя, като са го прекарвали и сега е на две части , разделен по документи и може да се продаде поуделно няма проблем.И двете места са с лице по 20м на пътя,пот мойто място има друго, което се продава също с него лицето и площа става солидна,едното място е удачно за стоеж на бензиностанция или газ станция така си мисля аз!С две думи местата си ги бива има ток вода на близо и са ценнй!Цената е по договаряне почва от 30лвМ2- ще се свали няма проблеми но няма да го давам без пари естествено!!!GSM-0878661370 Skype-Lanchaza На съседното място има готов проект за Бензиностанция!Оформени докоменти разрешителни и прочие за стройтелство на бензиностанция,водя ви до фирмата която го продава. Моето е съседно и го давам без комисионна и стига да има някой пари прави една чудесна Бензиностанция!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта