Сенник на предното съкло???
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Сенник на предното съкло???
Относно заглавието бих искал да попитам какво е ограничението за сенника на предното стъкло, т.е. позволено ли е да е 15 см. тъмночервена непрозрачна лепенка?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сенник на предното съкло???
Значи колега аз имах 10см лепенка в цвета на колата.. беше сложена доста добре даже не си личеше че е лепенка. Та спряха ме полицаите и решиха да спрат колата от движение заради тая лепенка сенник... Махнах я и изкарах късмет.. Питах ги каква лепенка да си сложа и те ми казаха само прозрачна.. да може да виждаш сфетофара през нея когато съм на 1-ва позиция пред него
Та дори и 5см да сложиш ако решат да се заядат няма спасение..
п,п Сега карам без лепенка ... слагам си подвижния сенник със дисковете

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
IceHeart написа:Значи колега аз имах 10см лепенка в цвета на колата.. беше сложена доста добре даже не си личеше че е лепенка. Та спряха ме полицаите и решиха да спрат колата от движение заради тая лепенка сенник... Махнах я и изкарах късмет.. Питах ги каква лепенка да си сложа и те ми казаха само прозрачна.. да може да виждаш сфетофара през нея когато съм на 1-ва позиция пред негоТа дори и 5см да сложиш ако решат да се заядат няма спасение..

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Моята е 20см. над шофьорското място ,към дясната страна има чупка и става 25см.
Плътна черна ,залепена от вътре.За три години не се заяждали като са ме спирали.
Плътна черна ,залепена от вътре.За три години не се заяждали като са ме спирали.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
150лв е стъклото в кобра с лента(затъмнено стъкло в горната част) 

- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:.. да може да виждаш сфетофара през нея когато съм на 1-ва позиция пред него
защо не му каза че отсреща има и светлини за първите

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
daniel_gpower написа:IceHeart написа:.. да може да виждаш сфетофара през нея когато съм на 1-ва позиция пред него
защо не му каза че отсреща има и светлини за първитемоята е към 22-25см и нямам проблеми и да се заядат им казвам свали я ти
Така е колега.. нали знаеш че с чичко милиционер неможеш да се разбереж все те са прави .. като видят че няма с какво да се заядат това е начина... и от тогава карам без сенник поне нейскам да се занимавам с разбирачи(полицай) и неискам да си губя времето.. Иначе сенника на предния джам ако е плътен не прозрачен върши адски добра работа... за прозрачния немога да кажа не съм имал и неща да имам

Но колегата ако иска нека да си сложи дано да не му правят проблем

п.п daniel_gpower Колега по-добре да не те спират и по-добре да не им казваж те да ти го свалят защото няма да го свалят направо ти взимат талона на колата лепват на челния (преден прозорец) лепенка "Спряна от движение поради застрашаване на движещите се ппс-та" и тогава ще искаш ти да я свалиш

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Аз все още им се учудвам на полицаите . В Дупница 2 пъти ме спират със сенник (непрозрачен) и ми казват , че трябва да си го направя по-малък. В София преди около 2 седмици ме спряха и ми подшушнаха , че ако не го разкарам изцяло ще ми спрат колата от свижение 

- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
спирали са ме даже единия с палката почука по стъклото и ми казва "То да го няма другия път" а аз "Не чукай с палката ще ми счупиш стъклото 150 лева е "IceHeart написа:daniel_gpower написа:IceHeart написа:.. да може да виждаш сфетофара през нея когато съм на 1-ва позиция пред него
защо не му каза че отсреща има и светлини за първитемоята е към 22-25см и нямам проблеми и да се заядат им казвам свали я ти
Така е колега.. нали знаеш че с чичко милиционер неможеш да се разбереж все те са прави .. като видят че няма с какво да се заядат това е начина... и от тогава карам без сенник поне нейскам да се занимавам с разбирачи(полицай) и неискам да си губя времето.. Иначе сенника на предния джам ако е плътен не прозрачен върши адски добра работа... за прозрачния немога да кажа не съм имал и неща да имам
Но колегата ако иска нека да си сложи дано да не му правят проблем
п.п daniel_gpower Колега по-добре да не те спират и по-добре да не им казваж те да ти го свалят защото няма да го свалят направо ти взимат талона на колата лепват на челния (преден прозорец) лепенка "Спряна от движение поради застрашаване на движещите се ппс-та" и тогава ще искаш ти да я свалиш
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
А ако сенника е монтиран в оторизиран сервиз ?
Да е на вид като фабричен за дадената кола и марка ?
Да е на вид като фабричен за дадената кола и марка ?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава няма проблеми , попитах няколко пъти различни полицаи и ми казаха , че , ако бил отвътре , бил прозрачен , бил готин , нямало проблеми

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
дайте снимка да видим с кое има и с кое няма проблеми
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
hooligan_sk написа:150лв е стъклото в кобра с лента(затъмнено стъкло в горната част)
За голфа ми взеха даже 130 със зелена лента

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
NORX написа:Е как караш с 25 см лепенка...моята е 12-13 и ми е перфектна..
20см.,в средата 13-14см.,и 25см ,по дължината и от долу има празна ивица (като канал), карам си както всеки друг,кое ти е чудно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”