По стечение на обстоятелствата ми се наложи да карам няколко пъти този автомобил с различни двигатели и екстри. Последния път - тази нощ(21-22.07) пак карах голф мк2, трябваше да отида до морето да си свърша работа.
По същество - най-краткото определние за тази кола според мен. Синвол на прехода между руските и западните автомобили, това е немска визия с руска вътрешност. Тази кола се кара отвратително, на светофар незнаеш дали си вкл. 1ва или задна. Педалите под всякаква критика, няма грам серво или хидравлика, като всеки VW има проблем с дръжките на вратите. След 1 000 км навъртяни на тази кола се чувствам като чувал с картофи в товарен бус.Правете сметка щом след като карах голф-а, се качих на астра(94та) и ми се стори като пассат Б6,значи съм отвратен от тези коли.
Имам списък с колите, които не искам да карам или не бих карал никога повече, ГОЛФ мк2 е в първите места.
И понеже знам, че сега ще ме нападнат куп фенове на този Голф, искам да кажа мнението ми е не е повлияно само от едно каране, карал съм поне 3 различни голф-а и всичките бяха пълна гняс. КР-а върви много ама си е същата кошница.
Съжалявам, ако съм обидил някой, но това ми е мнението.