не че съм компетентен за джиповете но имам впечатления за обикновената лада. е нема такава кола! може да е грозна, гадна, бавна обаче тая кола няма разваляне. гние като опел ама мотора няма грешка (1300 S

).
баща ми има такава бричка, обаче мотора е на по-малко километри от моята "хубава" западна голф тройка

само 110 000 (беше на има няма 20к когато я купихме), и досега не се е разваляло нищо важно, нещо винаги свири, скърца или някой бушон не дава контакт често обаче тая кола откак я има не съм я виждал в сервиз, а накладките са 7,50лв
понеже съм си половин руснак, ладата никога не ще я продадем за нищо на света!
няма никакви екстри, но е и за по-добро. моята всичко което има дума "ел." е сменяно поне веднъж. да и таковам и екстрите... а за всичко друго което се разваля не ми се говори, имах и пежо преди години, или съм ебати каръка, или що е западно - все е боклук (втора ръка де)
така че мисля, ладата е здрава работа, макар и грозна и морално остаряла. ама поне сигурно няма да имаш ядове, защото както другаря сталин е казал "има екстри, има проблем, няма екстри, няма проблем" и оттогава руските коли нямат екстри за да няма проблеми
поздрави