Голф 3 АЕК придърпва?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
boyan88
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 АЕК придърпва?

Мнениеот boyan88 » Сря 13 май 2009 9:33

yoan4o написа:Колеги, изчетете темата и по-специално поста ми на 6-та стр. Ще ви е полезно!!!
viewtopic.php?f=5&t=84341&start=75

Колега, благодаря ти много! Мисля, че лятото ме очаква дълго занимание по колата. :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
boyan88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boyan88 » Чет 23 юли 2009 14:07

Оказва се, че колата има проблем, когато загрее, т.е. тогава почва да прекъсва и придърпва. Днес най-накрая се наканих и отидох на диагностика. Оказа се, че темп. датчик за въздуха показва 217 градуса, което 3-4 пъти повече от нормално и затова като загреела почвала така да прави. Изчистиха грешката, сега мисля и да сменя датчика и да видим какво ще стане. Искренно се надявам да се оправи. Ще ви споделя скоро резултат :) Поздрави!

Потребителски аватар
PusheVW
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: Burgas,VW Golf III GTIEdition ADY,SEAT Cordoba Vario AFT

Мнениеот PusheVW » Чет 23 юли 2009 19:33

yoan4o написа:Колеги, изчетете темата и по-специално поста ми на 6-та стр. Ще ви е полезно!!!
viewtopic.php?f=5&t=84341&start=75

Браво :applause:

Потребителски аватар
boyan88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boyan88 » Чет 10 сеп 2009 20:57

Колеги, не смея да се замсея, ама след смяна на свещи, капачка и палец колата май заспа идеално. Проблема с придърпването май изчезна вече... Навъртях 30-40км градско на клима почти без да спирам и нямаше проблем! Успех на колегите с подобен проблем и благодаря на всички за помоща : ) :обичам ви :да: :да:

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Чет 10 сеп 2009 22:43

rudoni написа:
pitbula90 написа:Колега смени си запалителните кабели и свещите и ще се оправи

А защо не отидеш на диагностика на запалването? например на мотор -тестер?всички казваме - върви ,няма и нищо! но като я проверим при добър диагностик запачваме да се питаме как е вървяла тази кола!оставете всички където диагностират с кодо четци ! там не се хващат тези проблеми!успех в търсенето! бих помогнал но съм потънал дълбоко в провинцията и мога да бъда полезен със съвет! не барайте наслуки в моторното отделение на вашата кола без необходимата подготовка и оборудване!
много ви моля![/
чете и ни вярвайте хора! може да сме от провинцията но правим коли! :обичам ви :обичам ви

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”