Golf 4 1.9 tdi Поставяне ня климатик
Golf 4 1.9 tdi Поставяне ня климатик
Здравеите ,искам да си сложа климатик на голфа ,какво бихте ме посаветвали.някои занимавал ли се е с това и дали е вазможно
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 1.9 tdi Поставяне ня климатик
Всичко е възможно,друг е въпроса доколко е оправдано! Около 95% от задалите такъв въпрос се отказват след като разберат подробностите по упражнението и повярвай има защо да е така 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям колегата - поне 400 лв излиза и не знаеш кога ще изпляска. До колкото знам слагат само стари климатици, т.е. не са надеждни. Аз си напълних преди две седвици моя и сега май пак няма фреон (само като инфо ти го казвам). До колкото знам е оригинален, майсторът каза, че не е... На знам, но не си заслужава... По-добре сипи парите в резервоара и иди на планина 

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То ако е 400 лева е без пари минимум 1000 1500, ти за 400 не можеш само частите втора ръка да си купиш , ако държиш на климата продай я и си купи с клима съвет все пак ако решиш вземи от ударена кола цялата система и инсталация оригинални и слагаш на твоята но си е бая работа пич парчосва се половината кола , таблото 100 процента доло 2 3 дни работа само по твоята кола ако имаш излишни кинти слагай хората са казали кефа цена няма успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”