GREEN_lADY написа:може да дойда,а може и да не дойда...каквото сабя покаже

Самурай

GREEN_lADY написа:може да дойда,а може и да не дойда...каквото сабя покаже
batetony67 написа:Взех една женка и съм много доволен, яде като слон, така и сере, но е голям сладур
RADO1985 написа:свети син цвАт като тези лампи с който проверяват парите дали са фалшиви ако се сещаш.Свети по същия начин и същия цвАт.
dj_runner написа:гумите само от вънкашната страна не са изтъркани (т.е има грайфери от вънкашната страна) до сега мн. пъти са ме спирали КАТ , заради тези грайфери винаги съм се спасявал
SKISA написа:![]()
![]()
![]()
днес ,като съвестен съпруг и домакин -зех ,че най-накрая се занесох след около две-три седмици отлагане да налея минерална вода на халите! поради скапанячество на тъпия форд и пълнота с багаж-отидох с 5цата! напече ме жегата и реших ,че тряа си ползвам машинката за охлаждане на вода ,че не се живее.
след като си налях водица и след дълга борба за паркиране и разпаркирване в центъра се понесох към офиса и ...честито!!
бам грешка на окачването,докато спрем ,бам грешка на чистачките и от там като се почна и -коледна елха на таблото!! и светна един червен крик и вика-спрете и се обесете веднага!!!
сичко светна,после почна сичко само да работи ,после сичко спря и тва е!
обадих се на майстора ми и той вика-идвай!
занесох се до сервиза и там след като почовъркахме и се опитахме да ни каже през компа ква и е болката отворихме задния капак!
и честито!
отзад си бех монтирал един прекрасен аквариум!!
едната туба се изляла и за по-сигурно и паднала капачката !!
целото вода -у легена за резервната гума!там,обаче нема пробка като на секи себеуважаващ се москвич и водата си шлимбурка! и в нея си шлимбуркат три компютъра и три релета!! хуу ,че компа за радиото и музиката е малко над нивото на река дунав в сантиметри и само се беше поохладил ,та се чудим що бах ми свири толко добре!! е така!!
от сутринта вадим кори и секво,сушим,духам-като на околовръстно...!! е такиа...!!
са решението е таа нощ -още сушене и утре ако нищо не тръгне пак от тия неща-нови компове!
20л вода -минерална ше ми излезат около 1300лв!
честито на печелившите ,дет се вика!!!
stanko_g написа:
п.п колега ако четеш си спрял пред входа ми на първия етаж в ляво е апартамента ми...влизай!![]()
п.п имам около 4-5 литра домашняк мисля че ще ни стигне![]()
![]()
vaskoto1 написа:иваки, преди ногу време си купувах някакви гръчки, изтръпнали плочки и ората си продаваха скосени фабрично плочки за гъгълите...
инак-една диамантина фи-115 на малко флЯксче и търканье. ама требе стеди хенд (чувал съм че една профилактична злобарка преди това помагала да се отстрани треперенето на ръцете...)
и така.
с машинка за рязане не мисля че ще стане.
stanko_82 написа:колеги здр имам проблем с горифото като запаля сутрин колата да е студена ми капе бензин от траби4ките от резержлоара едната е за пулнене др за изли6ното как може да разбера откаде ми те4е за6тото се сти4а надоло и жлиза ж гредата и немога да разбера какжо стажа преджарително жи благодаря
Bate Viktor написа:Колега, ако отидеш понеделник пред полицията ти гарантирам, че ще стоиш цял ден като бит п*дерас и нищо няма да се случи.
В противен случай, ти обещавам че ще дойда в Стара Загора не гол до кръста, а направо по шмайзер, ще се разхождам пред районното и ще се преставям за агент на ФБР.
Peterman написа:Здравейте! На скоро забелязах че на изпарителя ми липсва врътка номер 1 от снимката. Незнам за какво служи точно (някаква игла и ли от сорта??)
и лошо ли е
...
The_Machine написа:Дам, ти си с вакуумен изпарител, тези месингови винтове ги има само на електрическите изпарители...
jonn_krissy написа:Колега не сам газов механик,но що не опиташ да завиеш некав болт на това място,и тогава да опиташ да се настрои.
Дай някво подробно инфо за двигателя и кавкви са симптомите,така че някой по веж в тая насока да помогне.
m&m16v написа:Проверете катализатора да не се е запушил,симптомите които описвате са за запушен катализатор. Проверете датчика за обороти на коляновия вал,тия мотори страдат от него. Делкото в случая не може да угаси колата,дори и да му се откачи буксата колата ще продължи да работи.
Bobcho_82 написа:m&m16v написа:Проверете катализатора да не се е запушил,симптомите които описвате са за запушен катализатор. Проверете датчика за обороти на коляновия вал,тия мотори страдат от него. Делкото в случая не може да угаси колата,дори и да му се откачи буксата колата ще продължи да работи.
vaskoto1 написа: (чувал съм че една профилактична злобарка преди това помагала да се отстрани треперенето на ръцете...)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта