Rat Style - снимки
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Re: Rat Style
айде и аз съм готов.. само чакам да изсъхне..
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Монтирана 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
snupec, след толкова много изровени ръждивници от нета не се ли влюби в този стил. Айде, чакаме и ти да трийнеш капака на Ventoto 

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Stefan написа:snupec, след толкова много изровени ръждивници от нета не се ли влюби в този стил. Айде, чакаме и ти да трийнеш капака на Ventoto
Няма кво да го трия, ще го поизчакам още някъф месец

Иначе за да не са цепя от колектива, свалих блендите

да взема да изпляскам няколко мнения за rat style-a че личко на мене ми харесва много този стил , не конкретно ръждата де
По мои спомени (гледах го по ДИСКАВЪРИ , мисля че беше в предаването ВОЗИЛА) rat style-a идва от RAT ROD-ите.Rat rod-a е вид hod rod или custom car , но при който е заложено на функцията ,а не на външния вид.Започнало е при коли от 40' , 50' и 60'.Няма нищо общо с лъскавите традиционни hot rod-и .Помня че на тези коли им викаха още "натуралки" , което пък според собствениците на rat rod-и било обидна дума.
Естествено както всички знаят и от там вече дива rat style-а което няма нищо общо с rat rod-а
пиша поста за да се знае какво е едното и какво е другото

По мои спомени (гледах го по ДИСКАВЪРИ , мисля че беше в предаването ВОЗИЛА) rat style-a идва от RAT ROD-ите.Rat rod-a е вид hod rod или custom car , но при който е заложено на функцията ,а не на външния вид.Започнало е при коли от 40' , 50' и 60'.Няма нищо общо с лъскавите традиционни hot rod-и .Помня че на тези коли им викаха още "натуралки" , което пък според собствениците на rat rod-и било обидна дума.
Естествено както всички знаят и от там вече дива rat style-а което няма нищо общо с rat rod-а
пиша поста за да се знае какво е едното и какво е другото

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”