Понеже няма писан акт искам да питам в отделна тема пък ако сметнете за необходимо я преместете.
Та случката е следната: Карам зад VW Vento с ремарке, на което не му работят светлините. Изпреварих го и му свирнах, след което направих десен завой на червен светофар без да има опастност от ПТП понеже нямаше никакви коли освен Vento-то зад мен. Паркирам си пред блока и в този момент до мен застават 3ма души голи до кръста представящи ми се за полицаи. Питаха ме що съм свирил и защо съм минал на червено. Обясних им и единият от тях ми поиска документите. Давам му ги аз и той не иска да ми върне талона и да съм отидел в понеделник ПРЕД полицията да ми го даде евентуално или акт. Казах му че няма да стане докато не ми даде акт и си взех документите. След което той ми записа 3те имена и улицата на която живея и ми каза в понеделник да отида ПРЕД полицията незнам защо.
И сега въпроса ми е: Има ли смисъл изобщо да си губя времето докато попринцип трябва да съм на работа за да се занимавам с тях и какво може да стане след като не ми е писан акт на мястото на нарушението. Нито един от тях не беше от КАТ ами от икономическа полиция и незнам още кви отдели?

Заяждане с полицаи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Re: Заяждане с полицаи
1. полицай няма право да ходи гол до кръста
2. талон се взема ЕДИНСТВЕНО когато се напише акт !
3. "ела пред полицята "
някой се е ебавал стебе , пак че не са те натупали
2. талон се взема ЕДИНСТВЕНО когато се напише акт !
3. "ела пред полицята "

някой се е ебавал стебе , пак че не са те натупали
- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
По добре не ходи както каза колега полицай без униформа няма,само са те наплашили
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам що не си им казал да ти се легитимират. А и при положение, че са голи до кръста за какви полицаи говорим, цивилни, под прикритие ли...? Не мога да си обесна с какъв акъл си даваш документите на напълно непознати и никви хора, при положение, че голи до кръста те са наистина никви служители на реда. Изобщо не се занимавай да ходиш.
П.С. Като те спрат пак голи полицай кажи им,че и ти си полицай и така

П.С. Като те спрат пак голи полицай кажи им,че и ти си полицай и така

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Те се легитимираха или поне 2мата от тях. Единият ми показа служебната карта икономическа полиция, а другият само си показа значката и все пак бяха цивилни с цивилна кола.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
пожелаваш им приятна ве4ер и се прибираш да спиш
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Vizor написа:пожелаваш им приятна ве4ер и се прибираш да спиш
Направо им казваш да ти го развеят

Кво като са икономическа полиция?
Икономика на газовата ли ще ти разследват?
Голи до кръста... полицаи... ше ме тормозят... пред нас...

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Незнам и нека все пак занимаващите се с право да кажат могат ли да ми направят нещо ако не отида в понеделник? Или ако отида как да процедирам с това че те са били неизрядни и са се заяждали с мен докато не са на работа?
- sportul
икономическа полиция не се занимава с пътна обстановка
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да ходиш никъде, ако те имат да ти казват нещо да дойдат до вас и да ти го кажат. Нищо не си направил, за да ходиш за нищото някъде. Аз разбирам ако си виновен нещо ама...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
napster написа:Незнам и нека все пак занимаващите се с право да кажат могат ли да ми направят нещо ако не отида в понеделник? Или ако отида как да процедирам с това че те са били неизрядни и са се заяждали с мен докато не са на работа?
Ами можеш да отидеш само за да подадеш жалба за тормоз.
Иначе на какво основание ще идеш? Устно призоваване? Такъв филм няма.
Слагай си ги на дедовия и виж дали ще те призоват редовно (с призовка).
Спи спокойно. Никой няма да се занимава с тебе и кривия ти завой.
Колега, ако отидеш понеделник пред полицията ти гарантирам, че ще стоиш цял ден като бит п*дерас и нищо няма да се случи.
В противен случай, ти обещавам че ще дойда в Стара Загора не гол до кръста, а направо по шмайзер, ще се разхождам пред районното и ще се преставям за агент на ФБР.
В противен случай, ти обещавам че ще дойда в Стара Загора не гол до кръста, а направо по шмайзер, ще се разхождам пред районното и ще се преставям за агент на ФБР.
- sportul
виж какво , ти на место трябваше да прецениш те зи хора истината ли казват или са майтапят , какво ще направиш като идеш "пред" полицията ще береш гъби ли 

- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Бахти нахалството! Тея хора от жегите съвсем се издухаха
Ти що не им каза, че е нарушение да се шофира кола гол до кръста! Трябваше да кажеш че ще им направиш граждански арест с комшиите
Друг път на такива глипости не се връзвай и не се стряскай. Най-добре е било още като са ти се представили да им беше казал "момент да звънна в полицията да дойде една истинска патрулка за свидетели" да видиш как щяха да си бият камшика.

Ти що не им каза, че е нарушение да се шофира кола гол до кръста! Трябваше да кажеш че ще им направиш граждански арест с комшиите

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gubaku написа:Бахти нахалството! Тея хора от жегите съвсем се издухаха![]()
"момент да звънна в полицията да дойде една истинска патрулка за свидетели" да видиш как щяха да си бият камшика.
с думите " тук има едни измамници дето се представят за полицаи " ще събереш патрулките в квартала за нула време

Върни се в “ОФФ-Топик - други”