Та колеги искам да попитам който има информация да споделя кой проход е отворен за Елена защото ми казаха че Хаинбоаз бил затворен!
Тоя дето е Твърдица-Елена отворен ли е и в какво състояние е?
Кой Проход е отворен?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Кой Проход е отворен?
Хаинбоаз е затворен, твърдица-елена май не е в много добро състояние. Аз за събора мисля да минавам през шипка 

- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Winner25 написа:Хаинбоаз е затворен, твърдица-елена май не е в много добро състояние. Аз за събора мисля да минавам през шипка
Шипка от към вашата страна е УЖАС!!

Колеги минават през Бузлуджа и казаха,че не е лош пътя.Разликата беше към 3-5км.
- Winner25
Вчера на сбирката един колега каза че от Габрово за Казанлък отбивали движението през бузлуджа.
Единствена алтернатива е хаинбоаз който е затворен. Май остава варианта да тръгнем рано и да караме бавно.
Единствена алтернатива е хаинбоаз който е затворен. Май остава варианта да тръгнем рано и да караме бавно.
- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
Здравейте колеги,
за съжаление няма да идвам на събора, но мога да ви покажа най-прекия и добрия път от южна България до Елена - знам го от опит - минавал съм много пъти от там.
Става въпрос за прохода Вратник (много от вас не са чували предполагам) известен още като БЯЛА - СТАРА РЕКА. Смият проход е дълъг САМО 7 км. Има няколко подхода към него (аз знам 3 ) , но е по-добре който не познава региона да подходи от към Сливен. Прилагам ви карта свалена от ГугълМапс. Нека колегите от Сливен да си дадат мнението.
Приятно изкарване на събора. Съжалявам че няма да мога да дойда.
п.п. Не се знае може и да успея.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385723
за съжаление няма да идвам на събора, но мога да ви покажа най-прекия и добрия път от южна България до Елена - знам го от опит - минавал съм много пъти от там.
Става въпрос за прохода Вратник (много от вас не са чували предполагам) известен още като БЯЛА - СТАРА РЕКА. Смият проход е дълъг САМО 7 км. Има няколко подхода към него (аз знам 3 ) , но е по-добре който не познава региона да подходи от към Сливен. Прилагам ви карта свалена от ГугълМапс. Нека колегите от Сливен да си дадат мнението.
Приятно изкарване на събора. Съжалявам че няма да мога да дойда.
п.п. Не се знае може и да успея.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385723
- Winner25
какво е разстоянието от сливен до елена през този проход 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Какво става с тия проходи, веднъж човек да тръгне на събор и всички затворени а обходните пътища в ремонт. Вече взех да се замислям дали си заслужава въобще да тръгвам 

- Winner25
Казват че през бузкуджа пътя е по-добре. Аз обмислям варианта да мина от там. През шипка последно минавах на 3-ти март. Пътя имаше дупки, но ако се кара внимателно се минава спокойно
Сега не знам какво е положението 

- Winner25
Прохода шипка е в ремонт и не е много хубав пътя, но все пак се минава. Обаче в посока Габрово->Казанлък се минава през бузлуджа. Пътя между шипка и бузлуджа е отвратителен. За ниски коли е почти невъзможно да се мине. Като стигнете бузлуджа надолу е добре 

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Хаинбоаз е затворен. Шипка е отворена само за леки автомобили, от северната страна няма ремонти,а от южната има. ТИР=овете са пренасочени през троян-кърнаре.
Здравейте на всички.
От мненията ви разбирам, че сигурно прохода Хаинбоаз още не е отворен..някой знае ли кога ще го отворят и откъде другаде може да се мине? 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма шест-пет. Борисов строи цели 7 магистрали
25.07.2009 07:58
№1 е Тракия, на 6 август пускаме Хаинбоаз, обеща той