Мръсни крадци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- master_duke
- Автомобил: Passat B5
- Двигател:
Мръсни крадци
Колеги .. разбиха ми голфа и ми взеха всичко .. посред бял ден на плажа и покраи 100 коли и 300 плажуващи и 1 заведение .... НИКОИ НИЩО не е видял както обикновенно заминаха си СД , туба и усилвател с спестени пари за черни дни . Ако някой знае ударни групи за СД в варна .. ако може да каже .. 6тото ако го хвана което е 1 на 10000 тежко му горко. 6те го поливам с киселина
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Мръсни крадци
Гадна работа, но така е когато нямаме закони. Мисля, че бат Бойко трябва да помисли над тези неща 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP

Почти всеки ден съм на плажа

Това в коя част се случило ?
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
на кой плаж бе
- master_duke
- Двигател:
3 та БУНА .. става между 13 и 16 чеса ... иба.. ми майката посред бял ден.. на 40 метра от ФЕНЕРИТЕ . Едно малоумно заведение.
- sportul
значи са знели че имаш туби в багажника , видели са СИДИТО
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
sportul написа:значи са знели че имаш туби в багажника , видели са СИДИТО
Според мен по вероятно е да са я чули отколкото да я видят.Аз като тръгвам да спирам някъде си намалявам музиката точно поради тази причина
- sportul
и аз така мисля , той сигурно е надънил баса там на плажа и който трябвало да я чуе я е чул и са я цапцаросали , полицията нищо не може да направи , мен комшиите от блока неме знаят че имам музика в колата! (изключвам всичко още на пресечката ) , малко по голяма дискретност 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Е затова аз като слизам от колата махам DVD-то и TV-то и всякакви такива "хващащи окото" неща...
- jorkatacool23
- Автомобил:
- Двигател:
На мен преди два месеца вечерта ми отвориха колата,и ми взеха панела на Cd-то.Опитвали са се цялото да го вземат но не са могли и са изподрали пастмаси и прочие докато са се мъчили да го вадят.Майната им на шибаняците, да си го заврът в гъза тоя панел.Вече си взех урок да не оставям нищо в колата,което може да предизвика интерес в някой мизерен крадец.Мислех си че тези времена са отминали с кражбите на cd-та и панели,тъй като станаха доста разпространени и евтини,но уви не съм бил прав.Вече знам за каква цигания става въпрос и не оставям нищо.Колегата който е пуснал темата гледам че е от Варна и ходи на трета буна,където ходя и аз доста често и си спирам колата,но вече ще си имам едно наум за там.
Колега тегли им една и да се ядосваш файда никаква,аз и в трето районно ходих защото е близо до нас и полицая ми вика това е лапешка история щом само затова е влязал,и че ако е бил човек от контингента колата ми нямало да я има -това беше за успокоение
.Каза ми само: -Ако разбереш нещо звънни ще го хванем тоя дето смяташ и имаш информация че е 
Изводите оставям всеки сам да си ги направи,затова в каква мангалска държава живеем.
Колега тегли им една и да се ядосваш файда никаква,аз и в трето районно ходих защото е близо до нас и полицая ми вика това е лапешка история щом само затова е влязал,и че ако е бил човек от контингента колата ми нямало да я има -това беше за успокоение

Изводите оставям всеки сам да си ги направи,затова в каква мангалска държава живеем.

- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
затова в каква мангалска държава живеем
на мен мутрите в бургас бизнеса ми взеха и никой копче не може да им каже
на мен мутрите в бургас бизнеса ми взеха и никой копче не може да им каже
- master_duke
- Двигател:
и аз си мислех че са отминали тези времена но посред бял ден и то точно на 20 метра от алеята да ме тарашат спокоино ... не знам .Музиката не съм е усилвал въобще даже бях на радио защото бях с авери и говорехме . наи вероятно ми е тафнал СД то и като е скивал дебелите кабели се е усетил и взел и другата част.Аз на буните ако отида пак не знам .. затова аз хубаво си ходих на Черноморец , на Паша дере , нататък на НОИ и тн тн за къв х.. послушах да ходя на буните .. не знам .
Имам още един проблем сега са ми зачекнали патрона и не работи на шофорската врата а на другата са го извадили .. къде да отида да ми сложат само патронче с стария ключ да си функционира.Някои добър ключар да знаете.
Имам още един проблем сега са ми зачекнали патрона и не работи на шофорската врата а на другата са го извадили .. къде да отида да ми сложат само патронче с стария ключ да си функционира.Някои добър ключар да знаете.
- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Колега моята голфетка я тарашиха на фичоза миналото лято...за жалост никъде не си застрахован 

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_1.6 написа:...за жалост никъде не си застрахован
Напротив, застрахован си, с каско при мутрите нямаш грижи...това е официалната форма на рекет...
Съжалявам за случката, явно времената на краденето на музики и чупенето на ключалки не са минали...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”