epay.bg ползвате ли го ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
epay.bg ползвате ли го ?
Какво ви е мнението за ипей, удобно ли е да се плащат сметките.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: epay.bg ползвате ли го ?
Определено.
От години го ползвам.
Е, имат си и трески за дялане симпатягите от DATAMAX, затова не трябва да им се гласува пълно доверие.
Но, за всеки случай, ползвайте цифров сертификат.
От години го ползвам.
Е, имат си и трески за дялане симпатягите от DATAMAX, затова не трябва да им се гласува пълно доверие.
Но, за всеки случай, ползвайте цифров сертификат.

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да доста е удобно.Место да се редиш на опашка и да се блъскаш с пенсии да си платиш тока,водата и парното 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
vasstop написа:Да

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
К.Одаджийски написа:vasstop написа:Да
екстра е
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Преди ги ползвах, ама всеки работодател си работи с определени банки и за тва си напраих към 4-5 дебитни карти, в различни банки
Та на ДСК картите не могат да се регистрират в epay, хем дават 2 - маестро + международна виза електрон.
Специално ДСК обаче имат много хубаво онлайн банкиране, което замества epay по всички параграфи...
А това да се редя на опашки ми се е случвало само в топлофикация, щото чакам изравнителната сметка
В момента плащам онлайн интернет, телевизия, ток, студена вода, хостинг и внасям пари по една кредитна карта.

Та на ДСК картите не могат да се регистрират в epay, хем дават 2 - маестро + международна виза електрон.
Специално ДСК обаче имат много хубаво онлайн банкиране, което замества epay по всички параграфи...
А това да се редя на опашки ми се е случвало само в топлофикация, щото чакам изравнителната сметка

В момента плащам онлайн интернет, телевизия, ток, студена вода, хостинг и внасям пари по една кредитна карта.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Ползвам epay от...... ами от как го има
. Доволен съм, имал съм проблеми в началото, но хората реагираха що-годе адекватни и със съвместни усилия решихме проблемите. Иначе epay задължително със сертификат.
BTW да вметна, че от година две на пазара има конкурент на epay - http://www.ebg.bg. Лично познавам хората, който го правиха и поне от гледна точка на сигурността мисля е доста по от epay, и въпреки това, заради навика, продължавам да ползвам epay.

BTW да вметна, че от година две на пазара има конкурент на epay - http://www.ebg.bg. Лично познавам хората, който го правиха и поне от гледна точка на сигурността мисля е доста по от epay, и въпреки това, заради навика, продължавам да ползвам epay.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
викате задължително със сертификат, без не го не е ли сигурно.сертификат мога да си изкарам почти без пара ама нещо не ме привлича 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
quattro^^ написа:викате задължително със сертификат, без не го не е ли сигурно.сертификат мога да си изкарам почти без пара ама нещо не ме привлича
е-pay ти издават клиентски сертификат. целта му, ако искаш е проста:
без този сертификат, който се предполага, че е инсталиран само и единствено на твоето ПЦ, не могат да влязат в профила ти, дори да ти знаят потребителското име и парола

за сигурност мисля, че са добре. целият им сайт е през криптиран канал, ползват обща платформа с други банки и всичко им е на perl
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Според мен epay.bg със сертификат само в крайни случаи ако се ползват техните микросметки и то за големи суми. Иначе никакви грижи, доволен съм.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, с електронен подпис, много съм доволен. Няма такси, не се губи време, има актуализиране на информацията за нови сметки, ако се получи застъпване.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Алтернатива на сертификата е да ползваш код (парола) която получаваш като смс на регистрриран от теб телефон. Кодът важи за половин час, но може да се деактивира по всяко време. Аз използвам тази схема и засега няма проблеми (само веднъж по вина на мтел получих смс-а чак когато беше изтекъл
)
По принцип за да ползваш epay.bg не е необходимо да имаш сертификат или смс код, такива са необходими ако искаш да правиш преводи над определена сума ( по спомени 200 лева ).

По принцип за да ползваш epay.bg не е необходимо да имаш сертификат или смс код, такива са необходими ако искаш да правиш преводи над определена сума ( по спомени 200 лева ).
- XaBaTa™
- Автомобил:
- Двигател:
Ползвам го от 2006 година и до сега нямам никакви проблеми 

XaBaTa™ написа:Ползвам го от 2006 година и до сега нямам никакви проблеми
И аз така:)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”