Заяждане с полицаи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заяждане с полицаи
Могат и ще ти напишат акт.Ако прочетеш вътрешния правилник на МВР ще разбереш,че са в правата си.Ако ще и чисто голи да са били.По добре като отидеш там опитай да се разберете с добро.Не почвай с рогите напред!Все пак си минал на червено.Тва е доста голямо нарушение...
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
ОК съгласен съм с нарушението си въпроса е че нямат как да го докажат, освен че са били 3ма, но това незнам брой ли се за доказателство?! Аз също имам свидетели че са били без светлини, голи до кръста и по джапанки
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
napster написа:ОК съгласен съм с нарушението си въпроса е че нямат как да го докажат, освен че са били 3ма, но това незнам брой ли се за доказателство?! Аз също имам свидетели че са били без светлини, голи до кръста и по джапанки
Кво се спичаш бе? Да не си убил президента.....никъде няма да ходиш....
- napster
Не е за спека хич не ми дреме. Проблема е могат ли да докажат кво съм направил аз и как аз да докажа че те са били в доста по голямо нарушение от мен
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
H2O написа:Могат и ще ти напишат акт.Ако прочетеш вътрешния правилник на МВР ще разбереш,че са в правата си.Ако ще и чисто голи да са били.По добре като отидеш там опитай да се разберете с добро.Не почвай с рогите напред!Все пак си минал на червено.Тва е доста голямо нарушение...
Ти сериозно ли???
Акт до колкото знам се пише само на място при констатирано нарушение...
Иначе всеки може да си пише каквото си поиска, а ти да не си си карал колата от 2 седмици примерно...
Още повече, мисля, че могат да пишат само ако са на смяна, в униформа.
Още повече, че не могат да го призоват устно, както каза чичи. Пращат му призовка с обратна разписка!
Това ми звучи като да отидеш и те да те почнат на стълбите "айде сега за да не пишеме тряя почерпиш", като се надяват само на незнанието на човека...
Хич не си и прави труда да ходиш там.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Аз ако бях щях да им се изсмея на текезесарския тен и да им кажа да си оправят светлините, че някой може да им забие теглича през багажника в г*за 

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
колега изобщо не им се връзваи нищо немогат да ти направят просто са се правили на интерсни такива хора са супер въшки.спокоино и никаде недеи да ходиш 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Могат и ще ти напишат акт.Ако прочетеш вътрешния правилник на МВР ще разбереш,че са в правата си.Ако ще и чисто голи да са били.По добре като отидеш там опитай да се разберете с добро.Не почвай с рогите напред!Все пак си минал на червено.Тва е доста голямо нарушение...
Може ли да дойда пред вас,гол до кръста и да ти напиша акт,или просто да ти взема талона?Какви са тея глупости дето ги пишеш колега?Как ще са си в правото?Те на работа ли са?Имат ли право от икономическа полиция да пишат акт за нарушение на правиника за движение по пътищата?Отговора е много прост НЕ.Видя ли са,че колегата е сам,и са рещили,че може да го сплашат и да изкарат някой лев.Само че са ударили гредата.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
То все едно да дойде катаджията да ти затвори магазина за изтекло разрешително (гол до кръста разбира се)

- liuboo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако аз те бях спрял,щях да се обадя на кат да ти дялнат един хубав акт щом на червено си минал,даже ти е малко.На тях не им се е занимавало с теб......
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Ела мен да спреш.Как ще докажеш,че съм минал на червено?В качеството на какъв ще ме спреш,че нещо не ми е ясно?Като викнеш кат какво ще им кажеш?Той мина на червено?Докажи го.Слезна ли от колата могат да ме хвнат за мукавея.Как ще докажат,че аз съм карал,да не говорим,че съм минал на червено. 

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:Ела мен да спреш.Как ще докажеш,че съм минал на червено?В качеството на какъв ще ме спреш,че нещо не ми е ясно?Като викнеш кат какво ще им кажеш?Той мина на червено?Докажи го.Слезна ли от колата могат да ме хвнат за мукавея.Как ще докажат,че аз съм карал,да не говорим,че съм минал на червено.
Еми там е проблема,ако полицията си върши както требе работата до сега да си останал без книжка!Знаем какъв е манталитета на българина,а полицая не чужденец.И той е българин.На повечето н им се занимава с тез работи извън работно време.Не че в работно време я вършат добре.В случая на колегата, им е свирнал сигурно е имало реплики за майката...От там българина вече е засегнат и използва служебното положението да го прецака.А можеш да бъдеш сигурен,че с тез свидетели около него,акта му е сигурен.
- napster
Никого не съм псувал, а относно свидетелите и аз имам. Не бях сам в колата. Както и да е. Утре никъде няма да ходя пък ще видим какво ще стане.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Колега споке бе, тез са изтрещяли в жегата и ти си им вързал.... Можеш да подадеш жалба, за тормоз в РПУ то ако искаш, ше пишеш така и така нанесоха ми стрес, този и този, моля да предприемете необходимите мерки... и така... айде.. 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:rosen79 написа:Ела мен да спреш.Как ще докажеш,че съм минал на червено?В качеството на какъв ще ме спреш,че нещо не ми е ясно?Като викнеш кат какво ще им кажеш?Той мина на червено?Докажи го.Слезна ли от колата могат да ме хвнат за мукавея.Как ще докажат,че аз съм карал,да не говорим,че съм минал на червено.
Еми там е проблема,ако полицията си върши както требе работата до сега да си останал без книжка!Знаем какъв е манталитета на българина,а полицая не чужденец.И той е българин.На повечето н им се занимава с тез работи извън работно време.Не че в работно време я вършат добре.В случая на колегата, им е свирнал сигурно е имало реплики за майката...От там българина вече е засегнат и използва служебното положението да го прецака.А можеш да бъдеш сигурен,че с тез свидетели около него,акта му е сигурен.
Полицая когато не е на работа,е обикновен гражданин като мен и теб!!!И няма право да спира автомобили или пешеходци,по какъвто и да е повод.Ако стане нещо може да укаже помощ,или да свидетелства,но до там.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”