Спрей за табло за Голф 4?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: Спрей за табло за Голф 4?
не е от собственика изцяло-материалите на таблото са такива.viewtopic.php?f=11&t=49952 за тук си колега
- hitman0013
- Двигател:
да попитам когато сменяте препарата за таблото почиствате ли го преди това с влажен парцал или не
На някои колеги може да е от полза
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=34829
Като цяло прахта от таблото може да забършете с леко влажен парцал и след това да пръснете със спрея, който имате... но може и директно със спрея и парцала, не е проблем то прашинките изчезват и така...
От личен опит бих ви посъветвал да използвате мляко за табло... но не обикновенно за пиене
а специално за табло
Аз съм много доволен от ето това

Като цяло прахта от таблото може да забършете с леко влажен парцал и след това да пръснете със спрея, който имате... но може и директно със спрея и парцала, не е проблем то прашинките изчезват и така...
От личен опит бих ви посъветвал да използвате мляко за табло... но не обикновенно за пиене

Последна промяна от Fonzi на Сря 15 юли 2009 19:40, променено общо 1 път.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Fonzi написа:На някои колеги може да е от ползаhttp://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=34829
От личен опит бих ви посъветвал да използвате мляко за табло... но не обикновенно за пиенеа специално за тобло
![]()
Къде може да се купи такова

AviaTrans са вносителите на MAFRA http://www.aviatrans.bg/mafra/profi.htm
Някъде четох по форуми че ги има в Бриколаж
Още по-добър е препарата на SONAX, даже с него става пак матово но е 10лв
п.с. - лично мойто ми го даде приятел, който и аз не знам от къде го взе, НО до колкото помня струваше някъде около 5-6 лв или нещо такова беше !
Някъде четох по форуми че ги има в Бриколаж
Още по-добър е препарата на SONAX, даже с него става пак матово но е 10лв
п.с. - лично мойто ми го даде приятел, който и аз не знам от къде го взе, НО до колкото помня струваше някъде около 5-6 лв или нещо такова беше !
- hitman0013
- Двигател:
аз съм с това мляко от бриколаж и с костенурка спрей но не ме кефи спрея-ще се удуша с него 

Също ако искате може да пробвате ето тези продукти, убиец са НО за жалост ги няма в BG
http://www.meguiars.com/
http://www.autoglym.com/

- Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Колеги много от изброените марки и продукти на различни фирми не са качествени и ефикасни.Занимавам се със поддръжка на нови автомобили и други и знам кое е наистина необходимо за 1 кола и специално за табло и пластмаси и това е Simoniz.Доказана марка със качествени продукти от спрей за гуми до спрей за черни елементи по колата и мисля че от това има нужда 1 автомобил и самата цена на 1 спрей е от порядъка на 11-13лв. 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Как да различа мляко за табло от спрй за табло.Аз досега от сички спрейове сам недоволен - минат ли няколко дена прашасват пове4е - май само леко жлажен партзал/има специялно за табла подобно на гздерии/.
В повечето случай млякото е под формата на това шишенце дето съм пуснал по-горе на снимката...
Пробвай на SONAX или MAFRA и кажи как ти се струва, мисля че ще останеш предоволен...
Пробвай на SONAX или MAFRA и кажи как ти се струва, мисля че ще останеш предоволен...
- hitman0013
- Двигател:
май че пронто антистатик си е най-доброто средство за табло.turtle wax спрея не е лош и дълго време стои лъскаво и мазно ,но доста трудно се нанася-и бързо изветрява върху кърпа
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Пробвах с млякото/hitman0013 на снимките Astonish/ -адски доволен - нищо общо с тия дрисни спрейовете.Единствено на млякото е че трябва да се маже само по грапавата част на таблото ,щото на гладките иставя петна.Другото е че хубаво трябва да се втрие.
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
никога не мажете/пръскайте таблото когато е нагрято (от слънцето) 

- hitman0013
- Двигател:
Да,не е лошо млякото.Аз наплесках и другите пластмаси ама мойте са сиви долните и не си личи-може наистина да има някакъв неприятен ефект
Някой да е използвал други продукти на Astonish за автомобила да каже какви са му впечетлениета, освен тези за млякото, от които думи разбирам че е страшно било