arrougance написа:vaskoto1 написа: (чувал съм че една профилактична злобарка преди това помагала да се отстрани треперенето на ръцете...)
![]()
![]()
Шшшшш - оди на очен лекар брато - тва е пускано пет мнения нагоре

arrougance написа:vaskoto1 написа: (чувал съм че една профилактична злобарка преди това помагала да се отстрани треперенето на ръцете...)
![]()
![]()
hooligans написа:....................
еб*лиго тръгнал на море , ама видиш ли незнае дали ще му стигнат парите, ама задълже требе да е на Слънчевио брег.. гъзариика е... мацуранката че е пичица от класица , он че е гъзе по голем от дупе , оти е на слънчевио брег...
ПП:Мога да ти намеря стая за 6лв нощувка на човек , лудница от български негри![]()
да не съм офф , че ме следят
Namesata написа:и на мен ми пищи маслото
dnn написа:колега здрасти
аз сам всеки ден на слънчев бряг
има цени такива бира 4 лв ами има и за 0.89 ст зависи каде ходищ
на сънито всичко има само трябва да го търсищ и да се пазарищ
по принцип е по ефтино от бургас
ако ти трябва помощ пищи
LILO&STICH написа:е как никой неказа евала на на Елена![]()
Баси,дали пък тя не си е заслужила подаръка![]()
Никой не я пита колко синки има по коленатаи тем подобни.
vw_golf_4_tdi написа:здравейте,
имам много тъп въпрос:
как да си сменя чистачките на Г4?
какви точно да си купя?
как се махат старите/поставят новите?
как се процедира със чистачката на хеч-а?
благодаря предварително.
под чистачки нямам впредвид цялото рамо, а само гумата.
MITKO_DVD написа:hooligans написа:....................
еб*лиго тръгнал на море , ама видиш ли незнае дали ще му стигнат парите, ама задълже требе да е на Слънчевио брег.. гъзариика е... мацуранката че е пичица от класица , он че е гъзе по голем от дупе , оти е на слънчевио брег...
ПП:Мога да ти намеря стая за 6лв нощувка на човек , лудница от български негри![]()
да не съм офф , че ме следят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adnan написа:Ти пак си добре аз снощи се скарах с жената сега един месец на сухо. Вече и колежките не ме гледат както преди бях с пежото сега ми викат женен голфаджия!
Приет съм студент !!![]()
chefito написа:дреме ми...
аз си купих маратонки преди малко...
profesor humel написа:Аиди бе колеги одарете едно рамо пак ако сичко стане после ще одарим по една две бир
kaiser666 написа:Да това е баница....с други думи от пръдня боя не става.
theraven написа:Чистия дизел ше надживее и Лили Иванова, така да се изразя
profesor humel написа:несаигасаско каране означава уркане на колата мн не намалям по дупките а бе изобщо стил шумахер
купувам мустак за широка броня на голф 2
vaskoto1 написа:оуууу не!
никакво право нямаш ******!
публично освиркване, скубане под мишниците и кило банани! а, да, и сръбска музика!
![]()
![]()
![]()
ако не платиш моментално *****, плюс основен лихвен процент и ставка на 4 очи-обещавам лично да ти разплета левия чорап!![]()
![]()
vaskoto1 написа:алмерата е боклук.
мотора и ходовата част са добри, но изработката по интериор и материалите не струват. от опит.
алфата-няма да я коментирам...по 2 причини:
1. никой фен на моторите не е истински фен, ако не е притежавал поне една алфа! защото няма на света по екзалтиращо, нечовешки блажено, ОМГ чуство, когато всичко в тая кола работи!
2. всеки собственик на алфа трябва да бъде убеден че е уникален! всеки! защото нито една друга алфа в света няма абсолютно същата комбинация от неработещи неща.![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта