Спешно изгасва в движение (няма палене).РЕШЕНО.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Спешно изгасва в движение.
Може и пулта на Газовата да прави проблем-смесва горивата!
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешно изгасва в движение.
Възможно е утре ще се закара на сервиз и ще се види.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешно изгасва в движение.(НЯМА ПАЛЕНЕ).
Здравейте отново>Хора помагайте не иска да върви въобще.Колата е закарана на два сервиза и всичко си е ок по нея но не иска да върви въобще.Съмняват се за чипа на ключа,защото колата пали работи около 4 минути и след това гасне ,после не иска да запали въобще.Оставът я за малко и после пак така работи 4 мин. и гасне.Проверени са хол датчик заменен с друг няма ефект бубини,свещи кабели всизко и на стебд е закарана нищо мъртвец.
- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво става колега, има ли развитие по случая?
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
m&m16v написа:Какво става колега, има ли развитие по случая?
За сега не,днес ще пратя резервния ключ за да видиме да не би на стария да се е повредил чипа и ще видиме какво ше стане.
- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен същите симптоми,сменени бобина,датчик на хол,кабели,свещи...и накрая бензинова помпа/уж работеше/,давало на късо и бъркала компа.Така поне ми обясниха,за сметка на това вече 2ра седмица нямам проблем!УСПЕХ
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешно изгасва в движение (няма палене).
За сега никакво подобрение,изпратих и оргиналния ключ с чип,същата работа пали без проблем работи известно време прецъква нещо и изгасва.Мерси на колегата за инфото,ще предам за бензиновата помпа само че не разбрах колегата дали колата му е имала газ.
Нека пробва да запали с изключен температурен датчик на охладителната течност (датчика отгоре на тройника),да видим дали ще гасне.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Жоро написа:Нека пробва да запали с изключен температурен датчик на охладителната течност (датчика отгоре на тройника),да видим дали ще гасне.
Малко по късно ще се чуем с братми,не разбирам каква е идеята.
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега!имах подобен проблем- гаснеше когато си поиска,в движение,на място,отказваше да запали ,без никаква закономерност!!специално на моя голф3 АЕК 1.6 на гърба на бушониерата има една оранжева букса от която не излизат никакви жици /явно е някакъв мост/,но се беше поразместила и прекъсваше захранването на цялата бушониера,а без ток няма гориво ,няма искра ,бех се вкарал в голям филм,смених бобина ,датчик на коляновия вал, датчик на хол ,докато случайно не открих тази букса !! така,че огледай си бушониерата и захранването и !!на моя голф се намира точно зад релето на бензиновата помпа ,най в края на бушониерата !!успех и пиши като решиш проблема!! 

- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега за пожеланията,дано да стане ясно най накрая от къде е проблема.Колата е оставена в Юнитрейд Плевен дано да има човек който да разбира,че вече всичко е проверено и няма оправия.Какво става никой не знае.Братми е пътувал от София до Плевен единия ден нямало е никакви ядове и на другия ден пътува за провинцията и на 15 км. от Плевен колата изгасва и ето до сега никой нищо не може да направи за да се разбере от къде е проблема.На въпроса на колегат дали е палена колата с изключен хол датчик да пробвана е не може да работи без него,сменяли са го с друг нямало е резултат.За сега това знам утре ще пища ако има някакво развитие.БЛГ на всички за съветите предварително.
- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
bohema72 написа:и при мен същите симптоми,сменени бобина,датчик на хол,кабели,свещи...и накрая бензинова помпа/уж работеше/,давало на късо и бъркала компа.Така поне ми обясниха,за сметка на това вече 2ра седмица нямам проблем!УСПЕХ
Точно това ме обърка,тъй като съм на газ,пали на бензин и авт.превклзчва на газ.Не знам каква е логиката и как стана,но вече 15 дена нямам ядове и дано да е така и занапред...ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !!!
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешно изгасва в движение (няма палене).РЕШЕНО.
Оказало се е ХОЛ датчик но до колкота разбрах е имало два изгорели датчика.Цена на датчика 110 лева.Дано съм полезен на някой с тази тема.
- toshko19851985
- Автомобил:
- Двигател:
А при мен дали е същия проблем?!
За два месеца ве4е сменявам 2 бубини. Карат около месец и после греда
.
Дайте съвет!!!
Мерси
За два месеца ве4е сменявам 2 бубини. Карат около месец и после греда
.Дайте съвет!!!
Мерси

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
toshko19851985 написа:А при мен дали е същия проблем?!![]()
За два месеца ве4е сменявам 2 бубини. Карат около месец и после греда.
Дайте съвет!!!
Мерси
Кабели, свещи и бобината трябва да има хубава маса и охлаждане. Смени кабели и свещи и зачисти под бобината, преди да я монтираш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”