И аз тази година мисля да ида в Гърция, ей така за разнообразие.. както каза колегата по-горе за тези дето са разбивали, на мен пък при уговорка по телефона и трета година ходене на едно и също място, ми вдигнаха цената като пристигнах..разбрах го като трябваше да платя, е наистина бях с по-нова кола...по нея май ме прецениха

, и съм 100% сигурен че е така, защото заведохме и наши приятели, идва при мене моя приятел и вика" Абе тая ми даде една цена по телефона, сега като исках да платя цената е друга"

...така си работят хората,какво да правиш...
..За разлика от гърците, дано да съм прав, при цена обявена в сайта 70 евро за вечер за апартамент с размер 40кв.м. на плажа, собственика на целия комплекс от три хотела лично ми върна оферта че ми дава цена от 55.00 евро на вечер, апартамента е с две помещения отделни, за 4 или 5 души, с баня,кухня,Сателитна ТВ,Интернет безплатен,телефон,безплатно климатик(не да ми искат по 5 евро на вечер после). От София до там са 416 км., по-близо ми е леко даже, ето и снимки, мисля че е добро мястото, ще видим като се върна,ето някоя снимка от района и хотела:
Хотела

Изглед от терасата

Поглед от горе