Окичиха целяи орлов мост с камери

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 27 мар 2006 15:02

Lawyer написа:.... Поне за мен изпозването в момента на тези камери за контрол, а пък дори и само за наблюдение, е незаконосъобразно.

А пък много е законосъобразно всеки да кара как си знае и по улиците да се стрелят като на война...пък после що не може да бъде разкрито това или онова престъпление, ами щото все още няма щатни врачки в МВР... :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 27 мар 2006 15:39

....като казали на една кука, ама това не е законна така да снимате хората с камери, вижте си конституцията, той отговорил:ами да минават от друго място, кат не щат да ги снимат бе.....желязна логика

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 27 мар 2006 15:45

Pichagа написа:....

Ако си спазваш ЗДП и не вършиш престъпления не виждам що трябва да те притесняват камерите....

П.С. Днес е много модерно всеки да търси някакви права - кофти е, че наред с правата съществуват и задължения...ама важно е приказка да става... :lol:

Последна промяна от Li4o на Пон 27 мар 2006 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 27 мар 2006 15:47

Li4o написа:

Ако си спазваш ЗДП и не вършиш престъпления не виждам що трябва да те притесняват камерите....

По тая логика - дай да ти сложат няколко камери в къщи, нали не вършиш престъпления...

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 27 мар 2006 15:51

kotse_botse написа:
Li4o написа:

По тая логика - дай да ти сложат няколко камери в къщи, нали не вършиш престъпления...

Не се дразни толкова - няма да се свърши света, ако се наложи да караш малко по-културно... :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 27 мар 2006 16:14

аз от камери не се притеснявам, най-много да ме види жената с любовницата как се натискам в собствената и корса на орлов мост :lol: :lol: :lol: , въпроса е че държавата ни се превръща в полицейска, без да се спазват елементарни права на хората, а едновременно с това престъпниците си живеят живота, но така си е и така ще бъде

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 27 мар 2006 16:35

Li4o написа:...

Хихи!
Не карам некултурно, напротив, по-скоро карането ми е от тип "пенсионерско". Просто споделих, че факта, че не върша престъпление, не означава че нямам нищо против да ме снимат, когато това не е законосъобразно.
Иначе нищо лично ;-)

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Пон 27 мар 2006 16:42

Във връзка със спора по-горе:

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. - а това, как ще го коментирате? Питам защото коментара на вътрешния ни министър беше: "Ами ние, ще ги огласим, а пък всеки защитаващ правото си по конституция да не минава от там за да не бъде заснеман!" по новините беше преди седмица.

из конституцията на РБ, '91г.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 27 мар 2006 17:36

Pichagа написа:аз от камери не се притеснявам, най-много да ме види жената с любовницата как се натискам в собствената и корса на орлов мост :lol: :lol: :lol: .....

Хи хи хи - това вече си е проблем - и аз бих се ядосал... :lol:

С никой не искам да споря и да се заяждам, само че, всеки иска най-накрая в държавата ни да има някакъв ред, а като се направи някаква стъпка в тази посока се започва голямото мрънкане...

В белите държави отдавна има камери на всяко кръстовище, че дори и по магистралите и никой не е умрял от тая работа....
Обаче българинът като тръгне към Германия и се съобразява с камерите по магистралите, с тамошните органи на реда и кара прилично, а като се върне в България си става пак същия джигит....затова нека и тук да има камери....това е от мен !!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”