колеги стъклото ми беше на половина отворено
скочих в една дупка и стъклото пропадна каза ха ми, че са се счупили държачите на стъклото.
продавало се е комплект а на мене ми трябват държачите само колата е голф 4 1.9 тди
счупени държачи за предно дясно стъкло
-
iliya79
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: счупени държачи за предно дясно стъкло
Колега и на мен вчера ми се случи същата случка само че на задно ляво стъкло. Разглобих го и наистина държача се е счупил, и по точно пластмасите по него.
Ако някой знае от къде може да се намерят такива държачи да каже.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
iliya79 написа:Колега и на мен вчера ми се случи същата случка само че на задно ляво стъкло. Разглобих го и наистина държача се е счупил, и по точно пластмасите по него.
Благодаря предварително
Княжево(София)има доста писано.
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
В княжево, фирмата се казва "Микрон Доцев" и ще ти струва 80 лв.
-
iliya79
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря колеги
Толкова ми искат и по моргите. Много ми са 80 100 лв за една счупена пластмаса. Толкова струва цялата машинка с мотора а при мен това е здраво. Счупена е пластмасата която се закача за въжето. Имам някакви идеи да си го направя сам, а дотогава съм подпрял стъклото с една летва

Толкова ми искат и по моргите. Много ми са 80 100 лв за една счупена пластмаса. Толкова струва цялата машинка с мотора а при мен това е здраво. Счупена е пластмасата която се закача за въжето. Имам някакви идеи да си го направя сам, а дотогава съм подпрял стъклото с една летва
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Що бе Илия, то си е хубаво като ти мирише в колата на ламперия.
Ей тук има едно жълто магазинче. Кофти е само, че бачка до 16.30, щото мацката дето работеше там излезе по майчинство и сега шефа и си продава самичък. А той рано си тръгва.
Телефона мисля, че беше 8465446. Търсиш Тони. Пластмасовите водачи бяха около 15-18 кинта комплекта за врата, а чувам че вече има и метални.
Edit:
Сега видях, че си от Пловдив. Ако не ти е късно в понеделник, на 03-ти, пътувам за Бургас. Пиши едно лично дали да ти взема и като наближа Филибето, ще ти звънна да излезеш на 126-тия километър - разклона за Труд, та да ти ги дам.
Ей тук има едно жълто магазинче. Кофти е само, че бачка до 16.30, щото мацката дето работеше там излезе по майчинство и сега шефа и си продава самичък. А той рано си тръгва.
Edit:
Сега видях, че си от Пловдив. Ако не ти е късно в понеделник, на 03-ти, пътувам за Бургас. Пиши едно лично дали да ти взема и като наближа Филибето, ще ти звънна да излезеш на 126-тия километър - разклона за Труд, та да ти ги дам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”