енд тиЗ ис а Рат Род
еНд уан хоД род

, нитове да се виждат ,боядисани елементи само с груд , да караш колата без дадени елементи (като калници ,лайсни и т.н.) , мисля че даже и черния мат може да се приеме като рат стил , и още една камара неща......
)doc_j написа:Rat style не е просто ръжда. Това е начин на живот. Да лазиш като плъх. Да кичиш возилото с всичко що намериш и мислиш, че някога би ти потрябвало но и същото време около теб да е мизерия, но да не ти пука. Да не ти пречи, че около теб е като канализация. Да се те радва напукания прозорец. Даже мисля, че към този стил коли трябва да се добави ароматизатор - плесен. Може и обилно омасляване на двигателя. Тогава картинката ще е пълна.
Има някои коли, които притежават някой друг отделен елемент от този стил, но лъскавината на лака върху него някак си оставя на заден план асоциациите за мизерен вид. Но когато е в повече или се използват не които трябва елементи е грозно.

golf_mania_jambol написа:doc_j написа:......quote]
евалла...ако се намери ароматизатор с мириз на плесен искам един ,като си ка4а девоики вътре да ме гледат с възхи6тение...![]()
![]()
![]()
![]()
миризмата на плесен ще е в повече
но си падам по по-семплото-демек не цялата кола в кенефа
но имам един въпрос-ако това ви омръзне,какво следва Щом го имаш в излишък нищо не ти пречи да го пробвашStefan написа:Като гледам това поло и си мисля дали да не направя така резервния заден капак който го имам. И без това стои в гаража само заради задното стъкло

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта