Та колеги днес след 3 часа престой при гумаджията се изнервих на Н-та степен.
Става въпрос за едни джанти BBS RS на колегата diqn_bs които аз купих, ето я и обявата тя е още актуална.
viewtopic.php?f=58&t=153527
Имаше 1 седмица уговорки по скайпа как да се пратят в какво състояние са и тем подобни.Получих си
джантите платих ги всичко точно.Играх си няколко дена да ги боядисам и като ги нагласих дойде време да ги
сложа.Отивам при гумаджията да ги сложим питат ме Проверява ли ги дали а криви? Аз викам не съм.Тук става интересно.Слагаме ги на баланс машина момчето пуска машината и какво ми виждат очите, джантите не са криви те са ужасни.И 4-те джанти бяха криви, даже едната беше крива и в предната си част в основата, а друга имаше биене 3 санта и половина нагоре надолу.Викам добре ще ги правим.Те добре ама може и да не станат.Докато чаках викам да ги разгледам, гледам, гледам, ама не виждам това за което виждам. Тези джанти не само че не бяха RS но не бяха и BBS. На всичкото отгоре не бяха в състоянието в което ме беше уверявал колегата.Били в много добро състояние не били криви били боядисани само бордовете били малко за боя.Е да ама елате да кажите на гумаджията че били прави. Аз ги видях с очите си колко не са криви, че и един колега идва и той да види.И накрая какво излезе купил съм си джанти ушким BBS ушким RS ушким прави и накрая ушким в много добро състояние.Никаде в разговорите ни не е казано че са РЕПЛИКА. Който иска мога да му дам цялата хронология от скайпа ако му се чете.Накрая ги направиха идеялно прави но не е това въпроса.И каква е поуката за вас не знам ама втори път джанти от форума НЕ благодаря.

Поредния "Коректен" търговец и съфорумник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Поредния "Коректен" търговец и съфорумник
Извод: не си купувай котка в чувал.
Трябва ли да се опари човек, за да се замисли?

Трябва ли да се опари човек, за да се замисли?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Световната търговия се базира на лустрирано инфо...аз бих ги върнал...все пак има измама...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
ChimeyJimmey: За съжаление да,колега.Докато не изгори един път човек няма да се научи.Аз за това не си взимам нищо с доставка.Ако се наложи първо гледам,после плащам.

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Ползвайте опцията - отвори/погледни преди да платиш!
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mamaligar написа:Та колеги днес след 3 часа престой при гумаджията се изнервих на Н-та степен.
Става въпрос за едни джанти BBS RS на колегата diqn_bs които аз купих, ето я и обявата тя е още актуална.
viewtopic.php?f=58&t=153527
Имаше 1 седмица
Така, аз също се видях с момчето в Бургас, на мен ни каза същото, че джантите са перфектни. Като ги видях не бяха перфектни. Казах му че парите са много и му пожелах приятен ден!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С особено голям интерес чакам отговорът на продавача, защото е на ръба да стане член на една незавидна групичка.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
криви жанти рядко могат да се видят с просто око, че са криви
рисковете на търговията с непознати, а продавачът нека да си каже и той мнението

рисковете на търговията с непознати, а продавачът нека да си каже и той мнението
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
1000 пъти е казвано
внимавайте от кой пазарувате в нета
новорегистрирани с по 50 мнения...
внимавайте от кой пазарувате в нета

новорегистрирани с по 50 мнения...

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Не знаех, че имат 15-ски 4х100..
Кофти случка ама трябваше да ги видиш по-рано, че не са РС. Подлъгал си се по хубавата цена за РС-а
Замисляйте се като купувате евтини неща .. дали поне са истински. Иначе аз лично бих му ги върнал. Бургас е малък град 
Купувача ме съмнява да отговори Добри !
Кофти случка ама трябваше да ги видиш по-рано, че не са РС. Подлъгал си се по хубавата цена за РС-а

Купувача ме съмнява да отговори Добри !
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Калоян Кирилов написа:Ползвайте опцията - отвори/погледни преди да платиш!
тази опция ама аз си купих огледало от колега много коректен,но все пак нали съм българин и искам да видя какво купувам и му викам на тоз от еконт дай да вида бре той ми вика а неможе плащаш и си гледаш.В този случай кво правим ако не е това което очакваш
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Плащаш и гледаш, а ако не е това, което очакваш го връщаш. Те са длъжни да го върнат на подателя и когато той си приеме обратно пратката, Еконт ти връщат парите
Незнам обаче, за кой остава сметката по транспорта 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Плащаш само транспорта и тогава гледаш такава е схемата, като че ли ако видиш част дето не е на колата ще познаеш дали работи ок , ама поне да не е тухла четворка.
koby написа:Калоян Кирилов написа:Ползвайте опцията - отвори/погледни преди да платиш!
тази опция ама аз си купих огледало от колега много коректен,но все пак нали съм българин и искам да видя какво купувам и му викам на тоз от еконт дай да вида бре той ми вика а неможе плащаш и си гледаш.В този случай кво правим ако не е това което очакваш
Е чакай ... ако има такава опция , имаш два начина :
1. Ако доставката е за сметка на КУПУВАЧА имаш 2 такси - Такса за транспорта и наложен платеж - в момента в който ти доставят пратката , плащаш само цената на доставката , отваряш и ако не ти хареса , куриера си тръгва с нещото и не плащаш наложеният платеж
2. Ако доставката е за сметка на ПРОДАВАЧА има само наложен платеш и ако я има тая отметка да отвориш преди да платиш (наложеният платеж), не плащащ нищо , гледаш и ако не те задоволява просто не плащаш и му я връщат

- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Плащаш само транспорта и тогава гледаш такава е схемата, като че ли ако видиш част дето не е на колата ще познаеш дали работи ок , ама поне да не е тухла четворка.
на мен ми искаха цялата сума не само на пратката ами и на стоката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”