zdraveite.imam polo benzin 1,4.slojih mu predi 2 god gazov injekcion.ot skoro vreme imam problem s paleneto,to si pali na benzin i posle pri 30 gradusa prevklu4va na gaz.ot izvesno vreme trudno pali ponqkoga,trqbva da vartq pove4e,ili zapali,i zagasne,sqka6 se davi ne6to,i mnogo miri6e na surov benzin.sled kato zapali nqma problem v rabotata nito na benzin nito na gaz.nqkoi moje li da kaje ot kakvo moje da se dalji tova.blagodarq predvaritelno
Здравейте, имам поло бензин 1.4. Сложих му преди 2 години газов инжекцион. От скоро имам проблем с паленето. Пало си на бензин и после при 30 градуса преключва на газ. От известно втеме трудно пали понякога и гасне ...сякаш се дави .. и много мирише на бензин ...ако успее да запали няма проблем в работата нито на бензин, нито на газа ...може ли да каже някой на какво се държи това ....
Проблем с паленето на Поло 1.4 бензин
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с паленето на Поло 1.4 бензин
Последна промяна от Tyan на Чет 23 юли 2009 7:33, променено общо 1 път.
Причина: да не се налага някой да "превежда" повече
Причина: да не се налага някой да "превежда" повече
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: problem s paleneto
1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с паленето на Поло 1.4 бензин
залагам на датчик за температура на охладителната течност или входящият въздух 
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
казжа6 дат4ика на температурата или въздуха,какво имаш в предвид с ваздуха,какав да е проблема,на мен ми казаха,4е може да е клапан изпарителя,които изпуска газ,не може да я задаржи,и се пуска газ и бензин и се дави
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега разкачи кабелът бензиновия клапан и запали,ако пак се дави направи същото с клапана на изпарителя,като преди това си вкл.на бензина целта е да елиминираш едно от горивата ако запали добре на газ или на бензин значи някои клапан е тръгнал а ако не търси някаде другаде проблема 
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
колега,когато я оставя на бензин,няма никакви проблеми,пали си без да се дави,но оставя ли я на газ,тя автоматично си пали на бензин,и тогажа прави проблемите
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте,ходих на маистор на газожи уредби,каза че са направили профилактика,жсичко ило наред,а пак пражи тези проблеми,даите акъл,от какжо мойе да е друго
Здравейте, имам поло бензин 1.4. Сложих му преди 2 години газов инжекцион. От скоро имам проблем с паленето. Пало си на бензин и после при 30 градуса преключва на газ. От известно втеме трудно пали понякога и гасне ...сякаш се дави .. и много мирише на бензин ...ако успее да запали няма проблем в работата нито на бензин, нито на газа ...може ли да каже някой на какво се държи това ....
щом мирише на бензин ...... значи няма кой да го запали !
я си провери запалителната система и особено ,абе направо пробвай с друга бобина!и захранването до тях - клеморед на контактния ключ.
щом мирише на бензин ...... значи няма кой да го запали !
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за съвета,казваш запалителната система,но защо тогава не го прави на безниз,а там няма проблем с паленето.интересното е 4е когато прехжарля на бензин,като я изклу4а няма проблеми с паленето,но карайки на газ,като спра,тя явтоматично пали на бензин,като паля,и тогажа ги пражи тези проблеми,когато е била на газ и паля.правиго когато загася джигателя и сле изженсно жреме ре6а да го запаля.1-2 мин и повече..загася ли го и веднага зажартя да пали,няма проблеми тогава 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”