Човека, който познава този човек печели!

Ицку® написа:Ускорението му куца, но максималната скорост е добра.С добавената мощност се оказва, че Edo Enzo XX ще може да ускорява до 100 км/ч със старт от място за само 32 секунди. Максималната скорост пък ще достига почти 380 км/ч.
Pichaga написа:в световната клиза автомобилните застраховки са много губещи, т.е. те винаги са били такива. Печелвшия бизнес е в имущественото застраховане-имоти и животозастраховането-компаниите оттам прелбиват печалби, за да финансират губещото си каско и ГО. Демек все повече ще поскъпва и все по-неизгодно ще бъде да се прави за застрахования. Армеец, които са най-силни за момента в автомобилното също са на загуба, но те имат други печалби
ChimeyJimmey написа:Лежиш по гръб, краката широко разтворени, топките падат върху дупката на тоблероновия ти цех и я запушват. Така няма тяга през целия тракт.
И край на хъркането!![]()
Но ще ти трябва легло поне персон и половина, само за теб.
Умопомръкнах от тая тема...
Rabbit написа:дайте още някакъв полезен съвет, че ей сега ще цъфне чефиту да каже, че си е купил нови маратонки и не му дреме. и темата заминава.
Pepi-s-passata написа:Ако е било с лети джнати, аз го познавам.Тоя пич е моя квартал.
ChimeyJimmey написа:Наистина пропускате важен детайл от цялата постановка, върху който vasstop се опита да спре вниманието ви, а именно: при какви точно обстоятелства е получен резултата от представителната извадка (колежката е установила въпросните звукови детонации, причнинени от колегата), а?![]()
Както и да е, ето още напълно рационални решения на проблема:1. Посредством систематично прилагани психо/физически упражнения, изтощаваш околните субекти до състояние, в каквото, причинените от теб, колега, несъзнателни звукови (де)ефекти ще бъдат игнорирани. Вярвам, че имаш достатъчно богато въображение, за да не ги изброявам тук сега;
![]()
2. Организиране на последователни тренировъчни сесии с всички настоящи, както и потенциални бъдещи, потърпевши на твоите хай-фи аудио ноктюрнални вибрации. Демек, редовно спане с/при/около/под/над/в съпругата/колежките/приятелките и т.н. до окончателно привикване към подобни "недъзи".
Искрено вярвам, че помогнах с гореизложените съвети.
Vw_wV написа:Хора помощ! - хъркам, бъркам, пърдя под одеалото, оригвам се , дърпам чаршафа, ритам и слагам лакти
Кво да правя![]()
Vizor написа:sportul написа:спя с отворена уста и не хъркам
Приятна вечеря
Хората изяждат средно по 8 паяка през живота си, докато спят
embi4a написа:Хъркам като 8 цилиндров V образен дивгател с турбо и без гърнета. Чак фърлям огин. Жена ми хич не е във възторг. ...........
parno написа:а този методChimeyJimmey написа:Лежиш по гръб
е опасен поради обратната тяга,
я си представи че някак си ти се запуши носа и се опиташ да смръкнеш изотзад?
ако ти провлачи скротума кво праим?
ще се събудиш буквално засмукан в черна дупка
Lion_Heart написа: Голфовите мотори трябва да се държат в обороти-падне ли стрелката на оборотомера под 3000 двигателя се взривява и умираш.........![]()
![]()
rosen79 написа:stan4o_razbira4a написа:имам vw но незнам как да го измия без да го мокря.казаха ми че вав този форум могат да ми помогнат и аз реших да попитам >като го мокря и раждясва
![]()
![]()
E това направо кърти.
[/quote]MrBean написа:Схващам адски бързо, но трябва много да ми се повтаря!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта