Общо взето всеки ще ти похвали своето

Аз съм с 2.0 AGG. Това е последното GTI на 3-ка. Двигателят е с една идея по-добър от другите два двулитрови, защото се развърта в малко по-ниски обороти от другите два. За повече инфо - който разбира

.
Виж за кола на тези години всяка ще е баталясана. Имай предвид, че винаги по-слабите мотори с апо-кофти изработка. Само виж кво става за моторите 1.6 16V kа Г4. Аз толкова критики за VW не бях чувал доесга...
Моят съвет е да търсиш голфче 1995-1997 г. Тия от 1997 се броят на пръсти, но са просто по-нови. Иначе някой кошляк 93,3 забрави. Просто е прекалено старо. Има го момента, че калкото по-нататък във времето е произведен от годините на модела, толкова повече от дребните дефекти са отстранени. Всеки модел в началото си има слабости, които се отстранявт с годините.
Аз съм с GTI 3 1996 и съм доволен, защото досега не е направил нищо сериозно. Кофти е разходдът и невъзможността да му сложиш газ, щото една уредба за него е над 1000 лв и ще си я избиеш трудно, а и трудно щ енамериш човек да ти я сложи хубаво. Данък 133 лв, 11/100 градско при пргаво каране. При тормоз съм дигал и 16 лтра

. Извънгладско съм падал на 6 с 90 км. Но обикновено извънгладско ще ти държи около 8 щот не можеш да караш кат баба.
ЧУвал съм и много добро да 1.9 TDI, но не мога д акажа нищо от личен опит.
КАто че ли най-добрият вариант като цена/качество не само при Фолксваген, а и пир повечето коли е да си вземеш нещо 1.8. Хем е здраво спрямо по-слабите, хем не е и ламя. А и мисля, че се газифицират по-лесно Г3 1.8. Ако вземеш GTI, газификацията е нежелана, въпреки че има хора които я правят и колата върви добре. Индивидуално е.
Общо взето внимаваш кв абарака е и да се държи горе-долу добре. Вчера глледах едно прилично голфче GT за 3200 нов внос. Има варианти, успех. Да пуснеш снимки