Формула 1 сезон 2009
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Re: Формула 1 сезон 2009
Аз чух, че Маса нямало да участва до края на сезона.
Може и да бъркам, но някакъв Жене щял да го замества.

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
m2595 написа:Аз чух, че Маса нямало да участва до края на сезона.Може и да бъркам, но някакъв Жене щял да го замества.
Този Жене, за който става въпрос, е тест пилот на Ферари. Това, обаче, не означава, че има опит равен титулярните пилоти в болида защото тази година тестовете са забранени. На практика Кими и Фелипе познават болида най-добре, особено след последните нововъведения. Иначе Марк Жене има 36 старта във Формула 1 и общо 5 точки в кариерата. Първата я спечели с Минарди, но не се сещам през кой сезон. След това замества Ралф в Уилямс за едно състезание. Става тест пилот заедно с Лука Бадоер преди 5 или 6 години във Ферари.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Ще допълня
Лука Бадоер е тест пилот на Ферарри от ! 1997г.Повече от 10год.(ако ще сменят Маса,Бадоер е човека,ама тва има кой да мисли или Алонсо).
Жене кара Минарди през 1999 и 2000год.след това тестер на Уилямс до 2004-а.
След 2004год.е ясно.
И като качат Жене във Валенсия ,ще си завърти едно тестче ,(ако оцелее в тясното).
И
Лука Бадоер е тест пилот на Ферарри от ! 1997г.Повече от 10год.(ако ще сменят Маса,Бадоер е човека,ама тва има кой да мисли или Алонсо).
Жене кара Минарди през 1999 и 2000год.след това тестер на Уилямс до 2004-а.
След 2004год.е ясно.
И като качат Жене във Валенсия ,ще си завърти едно тестче ,(ако оцелее в тясното).
И

-
- Автомобил:
- Двигател:
БМВ напускат Ф1.
Да залагаме кой ще е следващия - Мерцедес или Тойота? А може би Рено... Флавио така или иначе напуска след този сезон.
Да залагаме кой ще е следващия - Мерцедес или Тойота? А може би Рено... Флавио така или иначе напуска след този сезон.
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
restless написа:БМВ напускат Ф1.

Точно Mercedes не знам дали някога, ще напуснат F1 приятелю...Все едно да ми кажеш, че Ferarri ще напуснат

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Rakarov написа:restless написа:БМВ напускат Ф1.
![]()
![]()
Точно Mercedes не знам дали някога, ще напуснат F1 приятелю...Все едно да ми кажеш, че Ferarri ще напуснаттака и Макларън са един от бащите на този спорт...а относно баварците нека си ходят.Те и без това нищо не правят и нищо не направиха...какво искат ??? За 7-8 години да напишат история в този спорт ??? Жалко за колегите ни от бмв клуба и за тяхните фенове...
Такива ентусиасти бяха...то не беше най-добрия отбор...то не бяха световни шампиони...златни прогнози
![]()
Във форума сега е една скръб едно чудо...
BMW доказа, че не е за този спорт !!! R.I.P
Oпределено кофти ...

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Лоша работа, но като че ли от европейските автомобилни производители БМВ страдат най - много от кризата. По едно време някъде четох за 36 процента спад на продажбите, което съчетано с наистина опашкарското състояние на отбора в момента. Ще борят WTCC, там поне имат шансове сериозни.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Наистина ще е много полезно за спорта, ако наистина се състезава.
Ако победи ще докаже, че пилота е най-важен!
Ако падне - кофти финал за кариерата. Добра инжекция от самочувствие за победителя (ако има спор за победата).
При всички случаи, ще интересно!
Ако победи ще докаже, че пилота е най-важен!
Ако падне - кофти финал за кариерата. Добра инжекция от самочувствие за победителя (ако има спор за победата).
При всички случаи, ще интересно!
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Новините около F1 днес валят...
...Има хора с интерес да заемат мястото на БМдабълЮ Заубър...http://www.autosport.com/news/report.php/id/77404
Добре е че ще видим отново Шумахер.(започна да ми липсва).
Интересно е че ,ще са с Райко заедно.
Ако Райконен покаже добър(отличен) резултат,ще спечели много от това че се е случил, когато е присъствал и Шумахер.Критиците гарантирано ще го вдигнат.
Иначе в края на кариерата си,Шумата напусна не като побеждаващ.
Но както рече един английски коментатор..."Той е хрътка,и гони до последно",
вероятно ще си направи шоуто,ще видим.
ПП http://ams.bg/index.php?act=content&rec=5572
...Има хора с интерес да заемат мястото на БМдабълЮ Заубър...http://www.autosport.com/news/report.php/id/77404
Добре е че ще видим отново Шумахер.(започна да ми липсва).
Интересно е че ,ще са с Райко заедно.
Ако Райконен покаже добър(отличен) резултат,ще спечели много от това че се е случил, когато е присъствал и Шумахер.Критиците гарантирано ще го вдигнат.
Иначе в края на кариерата си,Шумата напусна не като побеждаващ.
Но както рече един английски коментатор..."Той е хрътка,и гони до последно",
вероятно ще си направи шоуто,ще видим.
ПП http://ams.bg/index.php?act=content&rec=5572
Последна промяна от mariovasi на Сря 29 юли 2009 21:04, променено общо 1 път.
Шуми is back
!!!! ......ще се напия от щастие
. Жалко, че причината му за връщане е инцидента с Фелипе, дано се възстанови бързо и безпроблемно 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Колеги, а някой нещо да му скърца по колата, да тропа странно някъде отдолу, да...
Познавам без проблем!
Писано е далечния 24.03.2008 година, когато за трети пилот на скудерията беше обявен Шумахер:
viewtopic.php?f=59&t=83265&hilit=%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0+1&start=135
Жалко само, че Маса пострада тежко... аз прогнозирах я грипче, я кръвно нещо...
Познавам без проблем!

Писано е далечния 24.03.2008 година, когато за трети пилот на скудерията беше обявен Шумахер:
radotom написа:Пък аз защо ли си мисля, че ако титлата при конструкторите вземе застрашително да се отдалечава от Феррари, Маса ще се разболее и ще се наложи на негово място да кара третия пилот на Скудерията?![]()
Всъщност, това взех да си го мисля още след като обявиха името на третия илот на тима
viewtopic.php?f=59&t=83265&hilit=%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0+1&start=135
Жалко само, че Маса пострада тежко... аз прогнозирах я грипче, я кръвно нещо...

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Новините за всички фенове на Най-Големия са страхотни...
P.S. radotom, прати ми ако обичаш на лични числата от тотото (ама за предстоящия тираж)
P.S. radotom, прати ми ако обичаш на лични числата от тотото (ама за предстоящия тираж)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”