Препоръчайте боя

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Чет 21 окт 2004 23:02

bob написа:И аз търся от доста време подходяща боя и майстор. Колко ли ще излезе боядисване на преден капак на G3 с тъмносин металик цвят? Общо- работа и материал?

До колкото знам оригинално ФВ и Ауди работят с "Стандокс". Към 150гр. трябва да стигне за капака, но всичко си зависи от майстора. Освен това металика си прецизна работа, за това не гледай само да е евтино, и накрая да си отавят ръцете. :wink:

Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Мнениеот mitko66 » Пет 22 окт 2004 8:07

bob написа:И аз търся от доста време подходяща боя и майстор. Колко ли ще излезе боядисване на преден капак на G3 с тъмносин металик цвят? Общо- работа и материал?

около 100-120 лева...

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 25 окт 2004 11:43

Здравейте момчета
Ей ме на пак пиша
Та по отношение на боите има много прилични фирми - Сикенс , Стандокс , Глазорит , Лезонал , PPG и т.н. Като качество всичките си струват . Е едни са с по- голяма тяжест на пазара , но да не влизаме в подробности за нас е важна разликата в цените :lol:
А иначе боя може да се направи колкото е необходимо Значи трябва някакъв детайл било капачка от резервуара било нещо друго , но най - добре е да се отиде с колата .
Та значи боя бъркат на Глазорит на Царигладско срецу Плиска и на Горубляне до един автосервиз и магазин за гуми- от вън пише Фулда.
На Сикенс има на Цар Симеон , то там има и на Глазорит и на PPG и трите магазинчета са едно до друго . Сикенс има и на канала при близко до Орлов мост . Знам още няколко магазинчета на площад Македония , на бул. Сливница и на Христо Ботев . За съжаление в момента за номера на улиците не се сещам .
Аз обаче си ходя при едно момче при което си правя вече години боите и съм доволен

bob
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bob » Пон 25 окт 2004 12:36

na carigradsko kade to4no e magazina i imat li boiajia, ili samo boia predlagat?

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 25 окт 2004 13:28

bob написа:na carigradsko kade to4no e magazina i imat li boiajia, ili samo boia predlagat?

Ми за номер не се сещам , но се намира лесно. Точно от другата страна на Плиска тръгваш малко по посока четвърти километър в локалното, от дясно. Магазина е доста голям и няма как да сбъркаш. От вън има една реклама с едно папагалче. А за това дали там има бояджия - незнам

bob
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bob » Пон 25 окт 2004 15:00

много мерси,отивам да проверя какво е положението...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”