calm написа:
...
някойотшкодафорума написа:О2 е супер - много добре изглежда, двигателя 1.9ТДИ е пъргав, в същото време икономичен, ниво на оборудване елеганс - лети джанти, ел. стъкла, ел. огледала, темпомат и т.н. Проблемът е в интериора - много се цапа... Кола на 1 месец, а вътре е ужасно - лайсната до прага, лайсната в средната част на вратата, също и лоста за мигачите... По него пък се натрупва някаква мизерия - като коричка - трябва да я махам с шкурка... не е да я карам с мръсни ръце, но пък не е и да си вземам мокри кърпички и да си бърша ръцете преди шофиране. Все пак колата трябва да служи на мен, а не аз на нея...
Та ако мога да обобщя - високо ниво на оборудване, а качеството - като от евтини материали... И тази коричка по лоста с мигачите - преди карах Фабия1 - там същата работа... Почвам да се чудя дали не се образува от климатика - когато духа към лоста...
друготшкодафорума написа:Пич, тая коричка звучи странно. Случайно да ти се натрупват другаде корички - виж лекарите кво ше кажат!
myrshavija написа:някойотшкодафорума написа:О2 е супер - много добре изглежда, двигателя 1.9ТДИ е пъргав, в същото време икономичен, ниво на оборудване елеганс - лети джанти, ел. стъкла, ел. огледала, темпомат и т.н. Проблемът е в интериора - много се цапа... Кола на 1 месец, а вътре е ужасно - лайсната до прага, лайсната в средната част на вратата, също и лоста за мигачите... По него пък се натрупва някаква мизерия - като коричка - трябва да я махам с шкурка... не е да я карам с мръсни ръце, но пък не е и да си вземам мокри кърпички и да си бърша ръцете преди шофиране. Все пак колата трябва да служи на мен, а не аз на нея...
Та ако мога да обобщя - високо ниво на оборудване, а качеството - като от евтини материали... И тази коричка по лоста с мигачите - преди карах Фабия1 - там същата работа... Почвам да се чудя дали не се образува от климатика - когато духа към лоста...друготшкодафорума написа:Пич, тая коричка звучи странно. Случайно да ти се натрупват другаде корички - виж лекарите кво ше кажат!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта