Гей парад = хетеро парад ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Гей парад = хетеро парад ??
Тъй като все повече слушам по новините и по телевизията различни неща за Гей обществото, се родиха в мен някои спорове.
1.Защо след като искат да приемаме тях, като нормални хора, те сами се отделят от обществото и си правят и парад? Следва ли и хетеросексуалните да си правят парад? Ако да, има ли такъв парад и колко от вас са били?
2.Аз , както и повечето хетеросексуални хора се гордея с това и няма да се подразня ако някой ми каже ей ти хетерото .... А на един гей ако му извикаш така ? как ще се почувства, как ще реагира?
4.Не че се чувствам застрашен, но усещам че тази група хора нараства, и сякаш леко ми се струва ненормално и изрудясало това.
5.Не промиваме ли мозъците на децата си от ранна възраст? Не случайно синьото е за момче а розовото за момиче. А каква е модата и какво наблюдаваме по магазините? Какво наблюдават децата ни от малки по ТВ (Азис и не само...), и какво възпитава това у тях? Загледайте се в тийновете на по 12-15 годишна възраст....
6. Трябва ли да ги толерираме и да вървим срещу природата? Дали не е по важна хармонията и синхрона който се получава между мъжа и жената?
7.От мода ли или от суета, или реалната нужда прави мъжа гей? Дали това е заболяване или по скоро въпрос на вкус?
Всички тези въпроси са много обширни, целя да получа инфо от повече хора и да видя дали повечето хора мислят като мен, или напротив.
Не искам да обидя никой, и неискам темата да се разводнява с псувни. Искам аргументирани отговори, и мнение което да не нарушава правилата на форума.
Благодаря на всички. Анкетата е ясна , просто гласувайте открито , анонимна е !
1.Защо след като искат да приемаме тях, като нормални хора, те сами се отделят от обществото и си правят и парад? Следва ли и хетеросексуалните да си правят парад? Ако да, има ли такъв парад и колко от вас са били?
2.Аз , както и повечето хетеросексуални хора се гордея с това и няма да се подразня ако някой ми каже ей ти хетерото .... А на един гей ако му извикаш така ? как ще се почувства, как ще реагира?
4.Не че се чувствам застрашен, но усещам че тази група хора нараства, и сякаш леко ми се струва ненормално и изрудясало това.
5.Не промиваме ли мозъците на децата си от ранна възраст? Не случайно синьото е за момче а розовото за момиче. А каква е модата и какво наблюдаваме по магазините? Какво наблюдават децата ни от малки по ТВ (Азис и не само...), и какво възпитава това у тях? Загледайте се в тийновете на по 12-15 годишна възраст....
6. Трябва ли да ги толерираме и да вървим срещу природата? Дали не е по важна хармонията и синхрона който се получава между мъжа и жената?
7.От мода ли или от суета, или реалната нужда прави мъжа гей? Дали това е заболяване или по скоро въпрос на вкус?
Всички тези въпроси са много обширни, целя да получа инфо от повече хора и да видя дали повечето хора мислят като мен, или напротив.
Не искам да обидя никой, и неискам темата да се разводнява с псувни. Искам аргументирани отговори, и мнение което да не нарушава правилата на форума.
Благодаря на всички. Анкетата е ясна , просто гласувайте открито , анонимна е !
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гей парад = хетеро парад ??
Според мен целият шум около гей-общността е отговор на дълги години репресия. Сбъркани е имало и винаги ще има, било те от силна психическа поквара на основните хормонални и сексуални влечения или резултат от феминизиране на мъжкият ембрион от страна на анти-тела в майчиният организъм. Скоро ще отмине тази нужда от показност и гейовете ще си живеят в хармония с нас. Търпение.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Нужно ли е за всяко нещо да има парад се пита в задачата.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Просто не знам какво щеше да прави този форум без тази анкета...
Това осмисля пребиваването ни тук и най-накрая даде отговор на въпроса за вноса и износа на магданоза и има ли той почва у нас.
Това осмисля пребиваването ни тук и най-накрая даде отговор на въпроса за вноса и износа на магданоза и има ли той почва у нас.

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Много е писано и може да се говори по тази тема
От изказванията ти ми се струва, че не си се сблъсквал с хомосексуалисти на живо
Трябва да почнем от това, че хомосексуалността не е заболяване или отклонение
Идеята на гей парадите не е да се пропагандира хомосексуализма, а това че гейовете са хора като всички останали - нещо като протест, демонстрация, но с весел привкус и шоу
И те така, спорът е стар като света - справка Стария Завет (ако не се лъжа)
ДО Грозника (нарочно не пиша ЛС)
Всъщност си прав, ама не дотам
Това е раздела ОФФ и не пречи малко да си размърдаме мозъците тези, които желаем
Щом има теми "как да си изрежа плота в банята, плочките в кухнята и етикета от банския"
И тъй като сме автомобилен форум - виж какво се случи с темата за някакъв голф, супер мощен (авто тема все пак и то интересна на първо четене)
Сори за дългия пост, no hard feelings
От изказванията ти ми се струва, че не си се сблъсквал с хомосексуалисти на живо
Трябва да почнем от това, че хомосексуалността не е заболяване или отклонение
Идеята на гей парадите не е да се пропагандира хомосексуализма, а това че гейовете са хора като всички останали - нещо като протест, демонстрация, но с весел привкус и шоу
И те така, спорът е стар като света - справка Стария Завет (ако не се лъжа)
ДО Грозника (нарочно не пиша ЛС)
Всъщност си прав, ама не дотам
Това е раздела ОФФ и не пречи малко да си размърдаме мозъците тези, които желаем
Щом има теми "как да си изрежа плота в банята, плочките в кухнята и етикета от банския"
И тъй като сме автомобилен форум - виж какво се случи с темата за някакъв голф, супер мощен (авто тема все пак и то интересна на първо четене)
Сори за дългия пост, no hard feelings
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
groznika написа:Просто не знам какво щеше да прави този форум без тази анкета...
Сори брат ама ако няма какво да кажеш не го казвай в тая тема, ако си прочел първия пост е достатъчно ясен.
Имаш ли мнение обосновано и различно от Дае*а майка им, дай им по една лопата и ги пусни в краставиците да видиш кво праят....
drmilendd написа:Много е писано и може да се говори по тази тема
Трябва да почнем ......
Сблъсквал съм се, имах съученик хомо, и на мой добър приятел братовчедка му е лесбо (което си е хомо) ....
Имам впечатления, може би затова поста ми не звучи рязко.
Проблема е в това че всичко прекалено демонстративно стана, и мен ме дразни и бих изкал и аз да кажа "Аз пък съм мъж , обичам си х*я и си го ползвам по предназначение а г*за ми е за с*ане .... Ясно?????? " и по тоя повод си искам Хетеро Парад ! И си обичам жената и всичко както си му е реда и както бог го е подредил, ДА хубаво е

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Не си ме прочел внимателно
Гей парада не е за пропаганда и демострация на хомосексуализма
Ти (и аз
)няма за какво да правим парад, защото сме мнозинство и нямаме проблеми един с друг
Гей обществото прави парад, за да убеждава обществото да приеме гейовете такива каквито са
Приеми парада като форма на протест срещу предразсъдъците
РИйш разликата
(а честно казано на мен ми е писнало от педе...и, ама не от тези дето се гримират, а от прикритите, които само знаят педе...стки номера да въртят

Гей парада не е за пропаганда и демострация на хомосексуализма
Ти (и аз

Гей обществото прави парад, за да убеждава обществото да приеме гейовете такива каквито са
Приеми парада като форма на протест срещу предразсъдъците
РИйш разликата

(а честно казано на мен ми е писнало от педе...и, ама не от тези дето се гримират, а от прикритите, които само знаят педе...стки номера да въртят

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Аз нямам амбициите за никакви паради. Аз съм си такъв какъвто съм и нито имам комплекси и нужда от показност, нито нищо.
Който му страда егото по някакъв повод нека ходи да обяснява на в коя посока го пере съчмата публично.
Относно пенделите... нямам проблем с възприемането им докато не ми навлизат в личното пространство.
Спрямо темата:
Глупава, неуместна, провокативна... това са само част от нещата
Хетеро парад... Ти вярваш ли си въобще, че това е постижимо?
Който му страда егото по някакъв повод нека ходи да обяснява на в коя посока го пере съчмата публично.
Относно пенделите... нямам проблем с възприемането им докато не ми навлизат в личното пространство.
Спрямо темата:
Глупава, неуместна, провокативна... това са само част от нещата

Хетеро парад... Ти вярваш ли си въобще, че това е постижимо?

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
днес явно е било много топло 

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
santo_trafficante написа:днес явно е било много топло
по обяд препичаше яко

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
racing_team_vidin написа:santo_trafficante написа:днес явно е било много топло
по обяд препичаше яко
и следобяд преваля

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
ilkomuhata написа:racing_team_vidin написа:santo_trafficante написа:днес явно е било много топло
по обяд препичаше яко
и следобяд преваля
при нас не е валяло.... явно дъжда ги е пресекъл

В интерес на истината гейовете се делят помежду си (както и циганите, макар, че за повечето всички са мангали).
Според мен ще има паради до момента, в който спрат да мрънкат срещу тях и когато да си гей спре да бъде модно.
Според мен ще има паради до момента, в който спрат да мрънкат срещу тях и когато да си гей спре да бъде модно.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
racing_team_vidin написа:ilkomuhata написа:racing_team_vidin написа:santo_trafficante написа:днес явно е било много топло
по обяд препичаше яко
и следобяд преваля
при нас не е валяло.... явно дъжда ги е пресекъл
Темата не е за времето колеги......
Се някой ще се намери да се осе... на неква тема.
Иначе,ако има хетеропарад съм там на 100 процента,но не мисля че е нужно щото един вид ще излезне,че сме се комплексирали от меките китки и сме решили да се доказваме.
п.с
По горе писах.Не мисля,че за всяка глупост трябва да има парад.Това не е Америка или Европа за каквото и да било да има ненормалници да се събират.

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
OMFG Имаме 3 гея в Форума... 
Да си признават..

Да си признават..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”