купе е с полегат заден джам.
комби е с вертикален заден джам.
Волан за POLO 3
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Макси..
Купе е моето и твоето...
А комби си е комби.. онова с дръжките за презрамки да си го носиш
Волана не е същият.. има 3 лъча.. но е по-готино направен, с тези неща отстрани...
Но нашите волани като че ли по-ми харесват..
Аз лично мисля, че и от Г2ще пасне както и от Г3////
Не виждам причина да са различни 86C и 2F воланите.. та те са си еднакви коли на практика
Купе е моето и твоето...
А комби си е комби.. онова с дръжките за презрамки да си го носиш

Волана не е същият.. има 3 лъча.. но е по-готино направен, с тези неща отстрани...
Но нашите волани като че ли по-ми харесват..
Аз лично мисля, че и от Г2ще пасне както и от Г3////
Не виждам причина да са различни 86C и 2F воланите.. та те са си еднакви коли на практика

- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
някои производители водят всичките си модели с две врати - купе смисъл че отзад е цяло и не се отваря можеби - поне аз така си го обяснявам...
а между другото на кое се вика 86С и на кое 2F ? - 86С са всичките с кръгли фарове тъй ли? тоест МК1 и МК2, а МК3 го водат 2F или поне немците така пишат. Много е объркващо. Извинявам се за отклонението от темата ама отдавна ми се щеше да си изястня тоя въпрос?
а между другото на кое се вика 86С и на кое 2F ? - 86С са всичките с кръгли фарове тъй ли? тоест МК1 и МК2, а МК3 го водат 2F или поне немците така пишат. Много е объркващо. Извинявам се за отклонението от темата ама отдавна ми се щеше да си изястня тоя въпрос?
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси Вили, и аз така си мислех, но понеже някъде ги водят МК1,2,3 и тн - т'ва за какво се отнася? или е същото казано другояче? примерно според английския Поло клуб, 2ф е МК3 - тука в БГ, "3-ка" ка'т кажеш се има предвид 6N1 или "полицейското поло"
...аз за това повдигнах темата 

- Polo_Cupe
- Автомобил: Голф 2 2броя Ауди А3
- Двигател: Афн и 1з бкц
Re: Волан за POLO 3
аз пак моя оригиналния искам да го махам изобщто неми е удобен ако някои тарси да ми пише лс
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”