rosen79 написа:Да на Веско е бял и намръщен.Ако са го обискирали той е бил,много го обичат полицаите.Всеки път му претърсват колата за какво ли не.

viewtopic.php?f=26&t=156307
rosen79 написа:Да на Веско е бял и намръщен.Ако са го обискирали той е бил,много го обичат полицаите.Всеки път му претърсват колата за какво ли не.
vr6vr6 написа:Колега мога да ти кажа основните ралзики които откривам на пръв поглед с моя вр6:взумателния колектор е по различен..вижддами и разлика в изпусквателите .Повечето ААА мотори са с делко и палец а твоя е с бубина разположението на филтърната кутия е от дясно не от ляво както при мк3..предполагма и дебитомера ще е различен
Andonov написа:kombito-tdi написа:необходима е по-честа смяна на горивния филтьр
обикновенно по нашите бензиностанции слагат всичко друго но не и нафта
вчера ми докараха мондео 3 2000тдци
с пьлан резервоар нафта от лукоил спряло по пьт
при направената проверка от моя страна се оказа че всщност това не е нафта
а някаква смесиша от олио гас за горене и някакви разредители
в резултат на което имаме 4 бр блокирали пиезо инжектори всеки с цена 700лв
а честито нафта ли е това или пьлен боклук ето защо всички бензинджии са милионери
слагаи добавки без да се плашиш и сменяи редовно филтрите
Tи да не направи и химичен цех у вас?
има естествено и без, даже повечето. Ауди серийно ги вграждат от 2008, преди това е екстра за допълнително оборудване. Гледаш ауспуха отзад, ако е чист без грам мръсотина = DPF, ако няма ще е по-черен и от Уесли Снайпс :hilezh:
parno написа:бе за левче ролката ще има да мотая още 20 години
Simbara написа:Това 75 к.с. означава че дига с 75 коня ли ?
velinsl написа:Не обръщай внимание на хора дето пишат за газта, че е като бомба. Това са хора, на който газовата им струва маса пари и не могат да си я позволят и най-важното НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СА СЕ НАБУТАЛИ с такъв автомобил. Това е!
...
passat_rs написа:плюса е от акулумулатора
rosen79 написа:Mangalia :това къде ли е?
от каде да знам от колко години са не съм имал навигация можеше спокойно да кажеш да не да се хилиш се едно си ял гъделичкани яйца![]()
chefito написа:MITKO_DVD написа:Чефо как е в Пловдив![]()
![]()
![]()
Нищичко.....спал съм като тутанкамон.....ама преди няколко дни като разтресе и ми се привиждаше как ще ме намерят умрял гол и всички ще разберат, че ми е малко пишлето..../съвсем сериозно говоря/
Pichaga написа:chefito написа:MITKO_DVD написа:Чефо как е в Пловдив![]()
![]()
![]()
Нищичко.....спал съм като тутанкамон.....ама преди няколко дни като разтресе и ми се привиждаше как ще ме намерят умрял гол и всички ще разберат, че ми е малко пишлето..../съвсем сериозно говоря/
mp13 написа:Пасат комби 91г.2000куб.м3 136 коня с намален пътен данък климатик , газова уредба,винетка,4бр. ел. стъкла,рекардо салона.
crazysex6008 написа:здр колега имам пасат от 1 седмица и имам няколко проблема но сега най нележящ е че ми гуми някаде водата,гледах в маслото не ги меси каде може да отива тая вода![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: batjoro и 59 госта